Takım elbise her erkek için farklı modellerde ve gardırobunda uygun giyilme anını beklediği bir vazgeçilmezi oluşturmaktadır. Erkeklerin zevklerine, bedenlerine, vücut özelliklerine uygun nitelikte birçok takım elbise çeşidini bulmak mümkündür. Bu takım elbise çeşitlerinin bir tanesi de kruvaze takımlardır. Standart takım elbiseler ve standart düğmeli ceketlerin dışında kruvaze tercihinde bulunan kişilere özel zevkler ile Wessi erkek modelleri sizleri beklemektedir.

Erkek Kruvaze Takım

Erkek kruvaze takım özelliği itibari ile diğer tüm takım elbiselerden ayrılır. Aslında onu ayrı kılan ceketinin yapısı ve düğmelerinin şeklidir. Standart takım elbise, spor takım elbise ya da slim fit takım elbise modelinde ceketler tek bir sıra halinde aşağı iner. Bu ceketlerde düğmeler dört adettir. Ancak spor ceketlerde tek düğme ya da iki düğme şeklinde de kendini gösterebilmektedir. Erkek kruvaze takım ceketinde ise düğmeler altı tanedir ve bu kalan iki düğme diğer düşmelerin yanında yer alır. Kruvaze takımlar her zaman ağırlığın ve klaslığın sembolüdür. Sizi daha şık gösterecek ve ağır ortamlarda fark edilmenizi kolaylaştıracaktır.

Wessi Kruvaze Takım Elbise Modelleri

Wessi imzası taşıyan erkek modelleri ile birlikte sizler de kendi stilinize uygun takım elbiseyi bulabilirsiniz. 44 bedenden başlayarak 58 bedene kadar her renk v modelde takım elbise bulmanız mümkündür. Kruvaze lacivert slim fit takım elbise, kruvaze siyah slim fit takım elbise ile birlikte hem sadeliğin hem kruvaze şıklığının hem de düz renk takım elbisenin kalitesini bu alanda bulabilirsiniz. Kendinden desenli koyu lacivert yelekli kruvaze modeli ile yelek ile kullanım da sağlayabilirsiniz. Bu sayede takım elbisenin ağırlığını zaman zaman ceketi çıkararak üzerinizden atabilirsiniz. Yelekli kullanımla da şık ve elit bir tarz yakalayabilirsiniz.

Desensiz mavi kruvaze takım ile gündelik kruvaze şıklığını yakalayabilirsiniz. Ekose kruvaze takım elbiseler ile birlikte, ekose tarzınızı belirleyebilirsiniz. Bu ürünlerin koyu ve açık olmak üzere iki tür lacivert türü bulunur. Kruvaze takım elbiselere yönelik ücretsiz kargo imkanı, Whatsaptan sipariş alımları ve güvenilir alışveriş imkanı ile Wessi ayrıcalığını keşfedebilirsiniz.