Yalıkavak’ta yer alan Cliff Bodrum, Tulumbalı Çilek Tatlısı, Karpuzlu Semizotu Salatası ve Narenciye Soslu Izgara Kaya Levreği gibi farklı tatlarla tatil deneyimini bir lezzet şölenine dönüştürüyor.

Tulumbalı Çilek Tatlısı, Karpuzlu Semizotu Salatası ve Narenciye Soslu Izgara Kaya Levreği gibi farklı tatlarla tatil deneyimini aynı zamanda bir lezzet şölenine dönüştürmeyi amaçladıklarını söyleyen Cliff Bodrum’un Şefi Selin “Bir yılı aşkın süredir mücadele ettiğimiz pandemi, tatil alışkanlıklarını da değiştirdi. Artık ziyaretçiler yalnızca dinlenmek değil, keşfe çıkmak istiyorlar. Bizler de meraklı damaklara yeni deneyimler yaşatmak üzere yola çıktık” dedi.

Modern pişirme teknikleriyle hazırlanmış sağlıklı tabaklar

Türkoğlu'ndaki 7 bin 327 depremzedenin  hak sahipliği başvurusu onaylandı Türkoğlu'ndaki 7 bin 327 depremzedenin hak sahipliği başvurusu onaylandı

Kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği servisleri için özel menüler hazırladıklarına da değinen ‘’Selin Şef ve yetenekli mutfak ekibi, modern pişirme tekniklerini kullanarak ve taze ve organik malzemelerle son sihirli dokunuşları yaparak sağlıklı tabaklar hazırlıyor. Tulumbalı Çilek Tatlısı, Karpuzlu Semizotu Salatası ve Narenciye Soslu Izgara Kaya Levreği de Selin Şef imzalı lezzetlerden bazıları. Tüm bunların yanı sıra miksolojistler tarafından hazırlanan birbirinden özgün kokteyllerle de misafirlerimizin gün boyunca değişen Ege Denizi ve adalar manzarasına karşı masalsı saatler geçirmesine olanak tanıyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim