Kahramanmaraşlılar, Karayollarının 4 yıldan bu yana tamamlanmayan kavşağa ‘Arsan kavşağında çalışıyor’ yazılı tabela asmasına sert tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir dizi açılış ve ziyaretlerde bulunmak üzere bugün Kahramanmaraş’a geliyor.

Erdoğan’ın ziyaretine saatler kala Kahramanmaraş genelinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kullanacağı yol güzergahlarında hummalı bir çalışma başlatıldı.

Bir yandan güvenlik önlemleri alınırken diğer yandan yollar yeni asfaltla kaplanıyor.

Bu çalışmalardan biride Arsan kavşağına dikilen tabela oldu. Tabelayı gören Kahramanmaraşlı vatandaşlar çalışma yapılmayan kavşakta ‘Çalışıyoruz’ yazılı tabelayı görünce çileden çıktı.

Tabelayı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik ‘Göz boyama ve reklam’ olarak değerlendiren vatandaşlar, sosyal medyada “İnsan bu levhayı yazmaya utanır.” yorumunda bulundu.

ARSAN KAVŞAĞI HAKKINDA

2017 yılında ihalesi yapılan ama Türkiye’nin yaşadığı mali sıkıntılardan dolayı kemer sıkma politikasından nasibi alarak ertelenen Arsan Kavşağı Alt Geçit Projesinde çalışmalar çok yavaş ilerliyor. Kara Yolları tarafından ihale edilen projenin Mart 2021’de biteceği öngörülüyordu.

“SAMİMİYETSİZLİK”

Öte yandan, CHP Onikişubat ilçe Başkanı Ünal Ateş’te, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geleceği gün yapılan asfaltlama çalışmasına tepki gösterdi.

Ateş; “Cumhurbaşkanı gelecek diye ana arterde asfaltlama çalışması yapıyorsunuz. Siz niye kaybedeceksiniz biliyor musunuz? Samimi değilsiniz. Asfalt var, personel var ve bu işi yapılabiliyorsa 1 hafta önce niye yapmadınız? Bunu halka hizmet için değil yalakalık olsun diye yapılan samimiyetsiz işler sizi götürecek.” Diye konuştu.