Çoğunlukla büyük ebatlardaki bu bulaşıklıkları satın almadan önce düşünülmesi gereken bazı hususlar bulunur.  Evye alanınıza en uygun tasarım seçeneklerini tartmak, bulaşık yıkama ve kurutma sürenizi daha kolay ve hızlı hale getirecek boyut, malzeme ve aksesuarları belirlemek ile mutfağın dekorasyonunu göz önünde bulundurmak, bu hususlar arasında önde gelenlerdendir.  Buradan, askılı bulaşıklık modellerine göz atabilir, siz ve mutfağınız için en doğru seçimi yapabilirsiniz. Böylelikle kısa sürede kendinizi yormadan mutfağınızı döşeyebilir, vaktinizi en iyi şekilde değerlendirme fırsatını yakalayabilirsiniz.

Askılı Bulaşıklık Modellerinin Avantajları Nelerdir?

Askılı bulaşıklık modelleri, mutfakta daha az alana daha çok bulaşık sığdırmanızı sağlaması nedeni ile özellikle küçük mutfak sahipleri için büyük ölçüde avantajlıdır. Bu model, standart bir bulaşıklık üzerindeki askıya monte edilmiş ekstra küçük raftan meydana gelir. Genel olarak üstteki raf, alttaki ile aynı boyutta değil ancak daha küçük ebatlardadır. Bu sayede iki kat üzerine bulaşıklar dizilebilir aynı zamanda askı bölümüne mutfak eldiveni, havlu ya da bez asılabilir. Aynı zamanda bu model tezgah üstü bulaşıklık türlerindendir, bu modelleri incelemek için buraya tıklayınız.

Paslanmaz Çelik Bulaşıklık Modelleri

Çok sayıda bulaşıklık modeli bulunur, askılı bulaşıklığa ek olarak paslanmaz çelikten yapılan askılıklar da yaygın olarak ev kadınları öncü olmak üzere tüm kullanıcılar tarafından tercih edilir. Paslanmaz çeliğin faydaları arasında dayanıklılık ve çoğu durumda pas direnci yer alır. Bununla birlikte, paslanmaz çelik çok fazla neme veya neme maruz kalırsa yine de paslanabilir, bu nedenle yoğun kullanımdan sonra rafınızı sildiğinizden emin olun. Ews üzerinden askılık bulaşıklık ve paslanmaz bulaşıklık seçeneklerini şuradan inceleyebilirsiniz. Kullanım amaçlarınız ve ihtiyaçlarınızın yanı sıra mutfağınızın boyutları, bulaşıklığı yerleştireceğiniz alanın ölçüsü ve mutfağın döşenme tarzı da son derece önemlidir. Buradan her tipte mutfak için alternatifleri değerlendirebilir, şuraya tıklayarak beyaz, siyah, metalik gri, kırmızı, yeşil ve turuncu başta olmak üzere canlı ve mat renklerdeki bulaşıklıklara göz atabilirsiniz.