Bir Ülke Böyle Batırılır

FAİZ ile haraca bağlama tüyoları 

1. Önce ülkeye yüklü miktar döviz sokacaksın. Borsaya dalacaksın.
Borsa tavan yapacak.

2. Fiyatlar zirvedeyken elindeki tahvilleri satacaksın dövize yatacaksın...döviz fırlayacak..

3. Döviz katlayınca çare olarak faizleri yükselteceksin...

4. Faizler yükselince ellerindeki doları sana yüksek faizden borç verecekler. Kriz yaşamış riskli ülke olduğun için herkese yüzde 10 olan faiz sana yüzde 20

5. Alacaklarını garantiye almak için önüne stand by anlaşması koyacaklar. memura ne kadar maaş vereceğine onlar karar verecek

6. Oyun bittiğinde 100 milyar doların Yahudinin cebine akacak.

REİS NİÇİN REZEVR PARA ALTIN OLSUN DEDİ?

Üç kağıt oyununu yıkmak için?

Siyonistlerin 3 kağıt oyunu

1. YEŞİL KAĞIT dolar. Rothchild'in FED bankası 3 vardiya halinde mütemediyen dolar basıyor. Bu dolar ile gidiyor petrol alıyor pamuk alıyor. 

2. SARI KAĞIT. Sonra o doları verdiği devletlere gidiyor. O yeşil doları bana ver sana sarı bir kağıt vereyim. ABD tahvili. Tahvili satıp doları alıp onu tekrar kullanıyor. Bu saattığı tahviiler bastığı doların rezervini teşkil ediyor.

3. BEYAZ KAĞIT... Devlletleri krize sokuyor dolaylı yoldan kasasında biriken parayı onlara borç veriyor. Borç verirken yeşil para vermiyor. Beyaz bir kağıt veriyor. Borç senedi. seni haraca bağlıyor.

ABD'nin taşeronluk yaptığı, 7 yahudi bankasının birleşerek kurduğu FED (merkez bankası) nın aracılık yaptığı sömürü çarkı SİYONİZMİN kassına para akıtıyor.
Reis bu çarkı kırmaya çalışıyor.

Sömürülen ve fakir bırakılan tüm milletler buna destek çıkmalı

KALKINMANIN EN KESTİRME YOLU

Yıl 1919 Almanya
Savaştan yenilmiş çıkmış ve parası pul olmuş vaziyette.

1 dolar 1,5 milyar marak yapıyor.
Almanlar ekmek almaya tomarla para götürüyor.
Almanlar incinen gururlarını tamir etmek için öyle bir dayanışma ve birliktelik seriliyor ki, akıllara seza.

5 yıl boyunca kimse elindki parayı tüketime harcamayacak. Yeni çeket , yeni perde almayacak.
Kimin elinde kaç kuruşu varsa şirketlere gidip ortak olacak. Üstelik i steyenortağı olduğu şirkette işçi olarak çalışacak.

Böylece bugün 10 bin ila 50 bin hissedarı olan dev şirketler ortaya çıktı. Mercedes, Wolkswagen, Bayet Gıba Geigy gibi.

5 yıl sonra Alman markı milyar kat değer kazandı.

1 dolar 1,5 mark oldu.

Japonlar II. Dünya savaşında yenilince bu modeli esas aldılar. Şimdiki büyük Japon şirketlerde böylece ortaya çıktı.

 

Maraş Pusula Haber - maraspusula.com Şevki Karabekiroğlu