Kahramanmaraş Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi İlimiz Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Çınarlı , Çiğli ve Yeniyurt  mahalleleri arasında kalan ve halk arasında Tomsuklu olarak anılan mevkide,  4.970.099,88m2 ’ lik alandan oluşmaktadır.

Sayın Katılımcı;

Müteşebbis Heyetimizce proje çalışmaları devam eden Kahramanmaraş Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yatırım Alanında, yatırım yapabilmeniz için aşağıda zikredilen hususların yerine getirilmesi gerekmektedir.

Sanayicilerimize yatırım amaçlı açılacak yeni bölgemizde imar ve parselasyon çalışmaları yapılmakta olup, kamulaştırma işlemi tamamlandıktan sonra müstakil tapuları çıkacak olan ve altyapı projelerine ve yapımına başlanacak olan Yatırım Alanımızda siz sanayicilerimizin katkılarıyla tamamlanmış olacaktır.

Kahramanmaraş Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, İmar planında bulunan sanayi parseller katılımcılara, A,B,C ve D tipi parseller olmak üzere dört grup halinde ön tahsisleri yapılacaktır.  

1. İlk müracaat esnasında Katılımcı, Dosya Bedeli olarak OSB’ye 100-TL yatırması gerekmektedir. (İdareye irat kaydedilecektir.)

2. Katılımcı Dosyasında, firmanızla ilgili olarak Yatırım Bilgi Formunda istenilen bilgi ve belgelerin  eksiksiz ve doğru olarak tamamlanması gerekmektedir aksi halde başvurunuz geçersiz sayılacaktır.

3. Dosyaların, Kahramanmaraş Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğümüzden teslim alınması 18.01.2016 tarihinden itibaren başlayacaktır. Müracaat için son gün 04.03.2016 tarihi mesai bitimidir. 04.03.2016 tarihine kadar Müdürlüğümüzden almış olduğunuz ve Firmanızca hazırlanacak olan dosyayı, Yönetim Kuruluna uygunluk İncelenmesi yapılmak üzere 04.03.2016 tarihine kadar 1.400-TL katılım bedeli ile Kahramanmaraş Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğümüze teslim etmeniz gerekmektedir. Süresinde yapılmayan müracaatlar dikkate alınmayacaktır.(Katılım bedelleri iade edilmeyecektir)

4. Yapılan müracaatlar Müteşebbis Heyetimizce, değerlendirilecektir. İnceleme ve değerlendirmesi tamamlanan ekli dosyanıza istinaden; arsa talebiniz menfi veya müspet sonuçlandırılacaktır.

5.  Arsa ön tahsisine hak kazanan ve kazanamayan gerçek veya Tüzel kişilere Kahramanmaraş Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi  Müdürlüğü tarafından iadeli taahhütlü yazı ile   bilgilendirilecektir.

6. Arsa ön tahsisine uygun bulunan firmanın yerine getirmesi gereken yükümlülükleri de içeren diğer ayrıntılar, Kahramanmaraş Tekstil İhtisas Organize Sanayi  Bölge Müdürlüğünden alınacak Katılımcı Dosyasında mevcuttur.

Bilgi İçin:

KAHRAMANMARAŞ TEKSTİL İHTİSAS  ORGANİZE SANAYİ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ

Tel: 0-344-257 94 82- Fax:0-344- 257 94 84

Web adresi:www.kmosb.org