Vatandaşlar ise yolun diğer kısmının açık olduğunu, oradan yola girip şerit olan kısımda engel ile karşılaşan herkesin tepki gösterdiğini söyledi.

Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından modernize edilmek için çalışmalara başlanan ancak yapımı beklenen süre zarfından biraz daha geciken 12. sokak gündemden düşmüyor. Sokağın iki girişinden birisi ulaşıma açıkken diğer kısmın kapatılması her gün onlarca vatandaşı sitem ettiriyor. Bugün Gazetesinin daha önce gündeme getirdiği ve ''Bu Zincirin Amacı Ne'' başlıklı haberinin ardından bir süre sonra sokakta ki zincirin yerinde olmadığı görüldü. 

Henüz kim tarafından söküldüğü bilinmeyen zincirin yerine ise iki ayrı şerit çekildi. Sokak içerisinde ise onlarca park eden araç bulunuyor. Yolun çıkışının kapalı olduğunu bilmeyen vatandaşlar ise Şelale Park tarafından yola giriyor kapalı kısımla karşılaşınca mecburen geri dönmek zorunda kalıyor. Bu duruma gün içerisinde onlarca vatandaşın maruz kaldığını söyleyen çevredeki vatandaşlar ise buranın bir an önce çözüme kavuşturulması gerektiğini ifade ediyor. 

HABER-FOTO: ÖMER FARUK SALMAN