Sarıaltun mesajında şu ifedeleri kullandı; İçişleri bakanımız Sayın #SüleymanSOYLU'yu İçişleri komisyon başkanımız Sn. Celalettin Güvenç beyi, Ak Parti ilçe başkanımız sn . Mehmet BERK, AK Parti Kadın kolları başkanımız Sn. Zahide Bulur ve Yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte sayın Bakanımızı makamında ziyaret ederek,Meşhur Çağlayancerit cevizinden ikramda bulundu. Coğrafi işareti alınmış ve Avrupa yolunda olan Cevizimiz ve ceviz işletme ve paketleme tesisi hakkında sayın bakanımıza birifing verdik .

Ayrıca Güvenlik yolumuz ve ilçemizle alakalı ihtiyaçlarımızı arz ettik. Sıcak samimiyeti ve misafirperverliğinden dolayı sayın Bakanımıza ilçem ve şahsım adına teşekkür eder sygılarımı sunarım dedi.

Sarıaltun; Ankara ziyaretimizde bir diğer durağımız K.maraş vekillerimizi Ak Parti ilçe Başkanımız, Ak Parti Kadın kolları başkanımız ve Ak parti Yönetim kurulu üyemiz ile birlikte İçişleri komisyon başkanımız Sn. Celalettin GÜVENÇ, Milletvekillerimiz Sn. Sefer Aycan, Sn. Ahmet Özdemir, Sn. Mehmet Cihat Sezal, Sn. İmran Kılıç, Sn. Habibe Öçal'ı makamlarında ziyaret ederek ilçemize öncelik gerektiren hizmetler cetvelinde vekillerimize birifing verdik. İlçemizde devam eden çalışmalar ile alakalı da ayrıca istişarelerde bulunduk.

“Çağlayancerit’in Katma Değerini Artıracak Yatırımlarımızı Sürdürüyoruz” “Çağlayancerit’in Katma Değerini Artıracak Yatırımlarımızı Sürdürüyoruz”

Diğer ziyaretimiz ise, Ulaştırma Bakanımız Sayın #AdilKARAİSMAİLOĞLU'nu ve Karayolları Genel Müdürümüz Sn. #AbdulkadirURALOĞLU'nu İçişleri komisyon başkanımız Sn. Celalettin Güvenç , İlçe Başkanımız, Kadın kolları başkanımız ve Yönetim kurulu üyemiz ile birlikte makamlarında ziyaret ederek, Meşhur Çağlayancerit cevizmizden ikramda bulunduk.

Çağlayancerit _Dulkadiroğlu yolumuzun yapılması hususunda talebimizi arz ettik. çağlayanceritin byümesi ve elbistan k.maraş arası bu yol bizim için çok önemli, ilçenin kalkınması için elbette öncelikli olarak yol sorunun ortadan kalkması gerektiğini belirterek -çağlayancerit- dulkadiroğlu arasındaki yolumuzun önemini anlattık. 2021 Şubat ayında ihale aşamasına ulaştıracaklarını söyleyerek bizleri ziyadesiyle mutlu ettiler.

Bizlere göstermiş olduğu naif inceliklerinden dolayı ilçemiz ve şahsım adına Sayın Bakanımıza ve Genel Müdürümüze teşekkür eder, şükranlarımı sunarım.

Editör: TE Bilişim