Muğla'nın Fethiye İlçesinde hırsızlık için girdiği evdeki kadını taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

KOMŞULARINDAN YARDIM İSTEDİ

Edinilen bilgiye göre, Taşyaka Mahallesi 339 Sokak'taki bir apartmanın üçüncü katına çıkan kişi, bir dairenin kapsını kırarak içeri girdi. Evde yalnız yaşanan E.A ile karşılaşan zanlı önce E.A'yı darp etti. Daha sonrada cinsel tacizde bulundu. Zanlı evdeki 850 lira ve cep telefonunu çalarak kaçtı. E.A'nın komşularından yardım istemesi üzerine durum polise bildirildi.

POLİSİ GÖRÜNCE KAÇMAYA BAŞLADI

Fethiye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri olay yerindeki incelemesinin ardından zanlının yakalanması için çalışma başlattı. E.A'nın verdiği eşkal üzerine ekipler çalışma başlattı. Bölgeye yakın otel ve apartlar incelemeye alındı. Kaldığı otelde polis ekiplerini gören zanlı kaçmaya başladı.

CEZAEVİNİ BOYLADI

Kovalamacanın ardından yakalanan Mehmet R. E. ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Emniyetteki işlemlerin ardından adliye sevk edilen Mehmet R. E. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Seydikemer Eşen T Tipi Cezaevine gönderildi.

Editör: TE Bilişim