Sosyal medyanın gündemine oturan olay, İstanbul Havalimanı'ndan yapılan Milas-Bodrum uçuşunun 1 saat rötar yapması sonrası sinirlenip, hırsını alamayan yolcu Funda Esenç'in görevliye ağza alınmayacak sözler söylemesiyle gerçekleşti. Uçağın bulunduğu kapı önünde bekleyen yolculardan Funda Esenç isimli yolcu, rötardan dolayı yer hizmeti veren görevli bir personele tepki gösterdi sonrasında hakaret etmeye başladı.

Havalimanı personeline ''Koça kıçını büyütene kadar aklını çalıştır düzgün konuşmuyorum.'' diyen Funda Esenç'in üzerine yürümeye kalkan genç kadına 'Hoppppp, hopppp! Temas yok!' şeklinde karşılık verdi. Daha sonra asabi yolcu, havalimanı personeline 'sokak süprüntüsü' diyerek olay yerinde bulunan vatandaşlardan tepki gördü.

Yaşanan bu hadisenin ardından video kısa süre içerisinde sosyal medyada hızla yayıldı. Bir anda Türkiye'nin konuştuğu isim haline geldi bir anda. Funda Esenç'in görevli kadına ağza alınmayacak çirkin hakaretleri karşısında tepkilerini sosyal medyada dile getiren kullancılar, ceza almasının gerektiğini ifade ettiler.

İşte Funda Esenç'in Instagram hesabından özel kareler...