Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı İhsan İşbilir, bu sefer seçim ziyaretlerinin aksine özel bir ziyaret gerçekleştirdi. Karaoğlan Kolejini ziyaret eden Başkan Adayı İhsan İşbilir, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü dolayısı ile Kız çocuklarına Gül takdim etti. Erkek öğrencileri de unutmayan İşbilir, onlara da çikolata ikram etti.

Kendisinin de öğrenci Velisi olduğu Karaoğlan Kolejini dün ziyaret eden Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı İhsan İşbilir, Karaoğlan Koleji Kurucu Müdürü Ömer Karaoğlan ve Müdür Yardımcısı Mesut Yalçın’ı makamlarında ziyaret ederek ziyaret amacını iletti. Öğrenciler için anlamlı bir ziyaret olarak nitelendirilen etkinlikte Başkan Adayı İşbilir, İlk,Orta ve Lise öğrencilerini sınıflarında ziyaret ederek onlara Gül ve çikolata takdim etti. İdraeci ve Öğretmenleri de unutmayan İşbilir, onlara da Gül takdim etti ve başarılar diledi.

Afşin Haber Merkezine konuşan Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı İhsan İşbilir, Bugün çok özel bir gün. 11 Ekim Dünya Kız Çocukları günü. Bu vesile ile bizde Afşin’imizin gözbebeği olan,kalbi konumunda ki Karaoğlan Kolejini ziyaret ettik. Kız çocuklarına bu günü hatırlatmak ve onların gününü kutlamak için. Onlarda hocaları da çok memnun oldular. Bizde çok memnun olduk. Bütün kız çocuklarının günü kutlu olsun. Günleri güzel olsun dedi.

Karaoğlan Koleji Müdür Yardımcısı Mesut Yalçın’da Günün anlam ve önemini hatırlatan İhsan beye çok teşekkür ediyorum. Geleceğimizin mimarı olan gençlerimizin gözdelerinden olan Kız çocuklarımızı hatırladığı ve bizi armağanlarıyla mutlu ettiği için İhsan İşbilir beye çok teşekkür ederiz dedi.