EGD Yönetim Kurulu üyelerinin katılımlarıyla 21 Aralık Cumartesi günü saat 10.00’da Ankara İvedik OSB bünyesindeki Teknopark Ankara’da düzenlenecek olan etkinlikte, Türk sanayisinde 2019 yılında yaşanan gelişmeler değerlendirilecek.

İvedik OSB ve Teknopark Ankara Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gültekin’in de misafir olarak katılacağı etkinliğe; sanayi, finans, ekonomi, savunma, bilişim, enerji ve yatırım gibi alanlarda fikir ve içerik üreten tüm gazeteciler katılım sağlayacak.

Başta Ankara olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanından ulusal ve uluslararası basın camiasının davetli olduğu kahvaltı organizasyonuna katılımlarınızı arzu ederiz.

Tarih: 21.12.2019 Cumartesi Saat: 10.00

Yer: 2224. Caddesi Serhat Mahallesi Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesi

No: 1 C Blok Kat 14, 06378 Yenimahalle - Teknopark Ankara

Hakkımızda (EGD)

Sanayi Gazetesinde Haber Müdürlüğü ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğü görevlerini yürüten Gazeteci Ümit Uçar tarafından kurulan Endüstri Gazetecileri Derneği, sektörün önemli gazetecilerini bünyesinde barındırmaktadır. Ekonomi ve finans muhabirliğinin yanı sıra mesleğe endüstri penceresi de açan Endüstri Gazetecileri Derneği, kalemini üretim, AR-GE, inovasyon, yatırım, savunma, teşvik ve sanayi gibi alanlarda oynatan basın mensuplarının çatı kuruluşudur. Endüstri Gazetecileri Derneği, endüstri dalında yayın oluşturan, gündem belirleyen ve kariyerini bu yönde şekillendiren tüm gazetecileri kucaklayan yapısıyla olduğu kadar, kamuoyuna endüstrideki gelişmeleri aktarma ve gazetecilikte gizli kalmış cevher bir alana dikkat çekme ideallerini de gütmektedir.

LCV: Düzenlediğimiz etkinliğe katılım durumunuzu 18 Aralık 2019 tarihine kadar

Ümit UÇAR (0 545 379 01 13)

Tuğçe SAĞDIÇ (0 506 594 96 90 )

[email protected] mail adresine bildirmenizi rica ederiz.