Ağrı'nın Tutak ilçesinde Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un öğretmenlerle bir araya geldiği toplantıda okula yeni kazandırılan ve Bakan Selçuk'a sürpriz yapan kız öğrencilerinden biri baygınlık geçirdi.

BAKAN SELÇUK, ÖĞRETMENLERİN DAVETİNE İŞTİRAK ETTİ

Ağrı'nın Tutak ilçesinde görev yapan öğretmenleri Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'a yazmasının ardından Bakan Selçuk bugün helikopterle ilçeye geldi. Bakan Selçuk ilçede Ağrı Valisi Süleyman Elban, AK Parti Ağrı Milletvekili Süleyman Elban, İlçe Kaymakamı Erkan İsa Erat tarafından karşılandı.

ÖĞRENCİLER, BAKAN SELÇUK'A KODLAMA VE ROBOTİK GÖSTERİM YAPTI

Tutak'ta yeni yapılan öğretmen evini ziyaret eden Bakan Selçuk burada öğretmenlerle bir araya geldi. Öğrenciler tarafından Bakan Selçuk için kodlama ve robotik gösterimi yapıldı. Sinevizyon gösterimi ile devam eden programda bu yıl aileleri ikna edilerek okula kazandırılan kız öğrenciler Bakan Selçuk'a sürpriz yapmak için sahneye çıkarak 'İyi ki varsınız' yazısı oluşturdu.

ÖĞRENCİLERDEN BİRİ GÖSTERİ SIRASINDA BAYGINLIK GEÇİRDİ

Bu sırada öğrencilerden biri baygınlık geçirerek yere yığıldı. Öğrenciye ilk müdahaleyi öğretmenler yaptı. Bir süre baygın olan kız öğrenci ilk müdahalesinin ardından hastaneden tedavi altına alındı. Kız öğrencinin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Program Bakan Selçuk'un konuşması ile devam etti. Bakan Selçuk daha sonra ilçeden ayrılıp Ağrı merkeze gitti.