Akustik süngerler günümüzde büyük bir ihtiyaç haline gelmiştir ve bununla birlikte 2020 ocak itibariyle ses yalıtım ürünleri yeni binalarda kullanımı zorunlu hale getirilmiştir. Akustik ses yalıtım süngeri çeşitlerini evinizde, ofisinizde fabrikanızda ve daha birçok alanlarda kullanıp bu konforu tadabilirsiniz. Ses yalıtımı kullanacağınız ürünlere bağlı olarak sesin emilimi değişmektedir fakat sesi yok etmeniz mümkün değildir sadece belirli desibel oranlarını kulakla işetemeyeceğinizden dolayı kulağınızla duyamayacağınız frekanslara veya sesin rahatsız ediciliğini kaybedeceğiniz düzeyde ses yalıtımı yapmanız yeterli olacaktır aksi taktirde ses yok edildiği an o alanda kalabilmeniz mümkün değildir. Ses yalıtımı iki kullanım alanına bağlı olarak ürünler temin edebilirsiniz. Sesin yankı problemi veya sesin bulunduğunuz alandan farklı bir alana geçişini engellemek adına kullanabileceğiniz ürünler mevcut. Turkish Acoustic geçmiş referansları sayesinde sizlere en doğru ürünleri temin etmek adına bu ürünleri en doğru hammaddeler ile üretimini sağlamaktadır.

Verimli bir ev ses yalıtımı ile her türlü dış ortam sesinin evinize girmesi engellendiği gibi evinizdeki seslerin de çevreye sızıntısı engellenmiş olacaktır. Evinizdeki ses sistemi, sinema sistemi veya gürültülü bir müzik aletini çevrenizi rahatsız etmeden dilediğiniz gibi kullanabilmeniz için ses yalıtım yapıyoruz. Ortak duvar ses yalıtım uygulaması ses kesici malzeme olan turkishpan ile sağlanmaktadır. Turkishpan mevcut duvarın yüzeyine boşluk bırakılmadan kaplanmaktadır. Duvar turkishpan ile kaplandıktan sonra çelik ya da ahşap karkas yardımıyla 5 cm hava boşluğu oluşturulmaktadır. Tavan Ses Yalıtımı – Gürültü sorunları, çağımızda çevre kirliliğinin bir boyutu olarak önemli bir sorun oluşturmakta ve nedeni ilk anda tespit edilemeyen birçok sağlık sorununa yol açmaktadır. Ses yalıtımı ile ilgili çalışmalar ve gürültü denetimi, sağlıklı ve huzurlu bireyler, temiz bir çevre, dikkat ve iş veriminin artırılarak iş kazalarının önlenebilmesi konularında gerek ülkemiz gerekse insanlarımız için büyük önem taşımaktadır.


 

Akustik kumaş kaplı paneller, içerisin ses yalıtım süngeri yer almaktadır dış katmanında akustik kumaş sayesinde ses yalıtımında size büyük katkı sağlamaktadır. Dekoratif görünümse sahip olan ses yalıtım süngeri kaplı paneller birçok çeşide ayrılmaktadır tavanlarda asarak kullanacağınız kanopi asma tavan panelleri ile ofisinizde şık bir görünüme sahip olabilirsiniz. Çağrı merkezlerinizde ise masalar arası seperatör kullanımı sağlayarak sesin karmaşasına engel olabilirsiniz bu sayede müşterilerinizi memnuniyetle ayrılmasına yardımcı olabilirsiniz. Özellikle ses yalıtım malzemeleri sesin yoğun olduğu çalışma alanlarında sıkça kullanır. Örnek olarak çağrı merkezlerinde oldukça kullanışlıdır. Masalar arası bölücü paravan (masa seperatörleri) konularak ses yalıtımı sağlanır. Keskin ses emilimi sayesinde çalışanlar müşterilerle daha rahat konuşacaklardır. Ayrıca jeneratör, makine daire ve motor kabinleri için ses yalıtım malzemelerimiz mevcut olup ses kesiciliği ve emilimi konusunda üstün başarı göstermiştir. Bu ses yalıtım malzemeleri alüminyum kaplanarak yağ ve su emmesini engellemiş olursunuz. Ses odaları ve stüdyo içinde kullanılan ve oldukça yaygın ses yalıtım malzemelerimiz, uygulandığı zaman sesin güzel şekilde çıkmasını sağlayıp daha kaliteli müzik yapmanıza sebep olur.

Turkish Acoustic olarak ses yalıtım sorunlarınıza kesin ve doğru çözüm sunmaktadır. Ses yalıtım malzemelerimiz tamamen fabrikamız tarafından üretilen yerli ürünlerdir. Ses yalıtım malzemelerimiz son derece kaliteli olup hepsi yanmazlık özelliğindedir. Kesinlikle alev ilerlemesi olmaz. Yanmazlık konusunda deneyler ve testlerden başarıyla geçip sertifikalara sahip olmuştur. Yurtiçi ve yurtdışında güçlü referanslarımızla her zaman müşterilerimizin yüzünü güldürmeyi başardık. Turkish Acoustic her zaman hizmetinizdedir.

Kaynak : https://www.sesyalitimmalzemesi.com/ses-yalitim-malzemeleri