Karakoç, ziyaret kapsamında Kahramanmaraş’ta yürütülen çalışmalar ve kentteki güncel gelişmeler hakkında Bahçeli’ye bilgi verdi.
Ziyaret sonrası sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Karakoç, Bahçeli’nin Kahramanmaraşlı vatandaşların Kurban Bayramı’nı tebrik ettiğini ve hemşehrilerine selamlarını ilettiğini belirtti.
Karakoç, “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’yi Kurban Bayramı vesilesiyle makamında ziyaret ederek Kahramanmaraş’ımıza dair güncel gelişmeleri paylaştım. Liderimiz, Kahramanmaraşlı hemşehrilerimizin bayramlarını tebrik ederek selamlarını iletti.” ifadelerini kullandı.
Bayramların birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını güçlendirdiğini vurgulayan Karakoç, tüm vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutlayarak sağlık, huzur ve mutluluk temennisinde bulundu.




