Afşin’de konteyner yangını korkuttu Afşin’de konteyner yangını korkuttu
Kahramanmaraş’ta Dijital Oyun Geliştiricilere Büyük Fırsat
Kahramanmaraş, genç oyun geliştiricilere yönelik heyecan verici bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi yürütücülüğünde ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla düzenlenecek olan Dijital Oyun Geliştirme Akademisi (DOGA) Projesi kapsamında, DOGA JAM adlı yarışma 17-19 Mayıs tarihlerinde Piazza AVM’de gerçekleştirilecek. 
100 Bin TL’lik Ödül Havuzu Katılımcıları Bekliyor
DOGA JAM yarışmasında katılımcılar, ekip çalışmasıyla kendi dijital oyunlarını geliştirerek jüri karşısında sunacaklar. Yarışma sonunda başarılı projeler ödüllendirilecek:
  • Birincilik ödülü: 50 bin TL
  • İkincilik ödülü: 30 bin TL
  • Üçüncülük ödülü: 20 bin TL
Toplamda 100 bin TL’lik ödül havuzu, genç geliştiricileri bekliyor.
Başvurular 11 Mayıs’a Kadar Devam Ediyor
DOGA JAM’a katılmak isteyenlerin, 11 Mayıs Pazar gününe kadar başvurularını tamamlamaları gerekiyor. Yarışmaya kabul edilen takımlar, 13 Mayıs Salı günü açıklanacak. Etkinlik, katılımcılara App Store veya Play Store gibi platformlarda oyunlarını yayınlama sürecini deneyimleme fırsatı da sunacak.
Gençler İçin Eşsiz Bir Deneyim
DOGA JAM, sadece teknik bir yarışma olmanın ötesinde, katılımcılara oyun geliştirme sürecinin tüm aşamalarını deneyimleme, farklı şehirlerden gelen takımlarla etkileşim kurma ve oyun kültürünü daha ileriye taşıma imkanı sunacak. Bu etkinlik, gençlerin hayal gücünü ve yaratıcılığını ortaya koymaları için eşsiz bir platform olacak.