(MARASPUSULA-ÖZEL)-Programda kendisine sunucunun sorduğu soruları yanıtlayan Yalçıntaş, en büyük fantaziyi Kahramanmaraş’ta gördüğünü söyledi.

yapılan şovları küçümser cümleler kurarak anlatan Yalçıntaş, “Şok geçirdim. Ne oluyor, ben ne yapıyorum? Şarkı söylemeye geldim, neler yaşıyorum?” ifadeleriyle büyük skandala imaza attı.

Sunucu Hasan Can Kaya'nın ‘Benim burada ne işim var dediğiniz bir ortam varmı?’ sorusunu yanıtlayan İlyas Yalçıntaş Kahramanmaraş’ta yapılan dondurma festivaliyle ilgili alaycı ifadeler kullandı.

SAKANDAL İFADELER

Yalçıntaş; “Kahramanmaraş’a dondurma festivaline gittik. O kadar abartmışlar ki ben ömrüde böyle bir şey görmedim. Sahneye çıkarken bana yelek getirdiler, dondurmacı yeleği, bunu giyermisiniz dediler… bende baktım, bunu giymiyim, yeleği giyip, fes takıp bir incirler falan çok saçma olacak, sonra sahneye çıktık.

Bir, iki tane şarkı söyledim yandan moderatör girdi içeri , Kahramanmaraşımız şöyle, böyle.. milleti çoşturuyor… sahnede bir şov başladı, bizi unuttular, biz yanda izlemeye başladık. Devasa bir dondurmadsn yapılmış döner getirdiler sahneye, ben ömrümde o kadar büyük bir şey görmedim.

2 tane kılıçlı adam geldi sahneye kesmeye başladılar. Sonra mederatör geldi bana kılıcı uzatıyor. Şok geçirdim. Ne oluyor, ben ne yapıyorum? Şarkı söylemeye geldim, neler yaşıyorum?

Yetmedi dönerciler çıktı 10 kişilik ekip girdi sahneye, sırtlarında halat var, dondurmadan yapmışlar.

Sen burda konuşuyorsunya, al ben böyle fantezi görmedim.

Adamlar bir başladı sallamaya, diğerleride girip ip atlamaya başladı.” Diye konuştu.

DALGA GEÇTİLER

Yalçıntaş başından geçenleri anlatırken, programın sunucusu ise ‘bu ne kadar saçma sapan bir şey’ diye dalga geçti.

Salondakiler ise kahkalarla güldü.

2018 yılının Eylül ayın’da Kahramanmaraş’ta Uluslararası Dondurma ve Kültür Sanat Festivali düzenlenmiş, festivalin kapanışında ise İlyas Yalçıntaş konser vermişti.