TYB Kahramanmaraş il temsilcisi Fazlı BAYRAM, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

Bin yıldır bu topraklarda zalimlere korku, mazlumlara umut dağıtan şanlı ordumuz Türk Silahlı Kuvvetleri, sınırlarımızın güvenliğini sağlamak, bölge halkını terör örgütlerinin tasallutundan kurtarmak ve Suriyeli misafirlerimizin vatanlarına güvenle dönmelerini temin etmek gayesiyle PKK/YPG/PYD/DEAŞ vb. tüm terör örgütlerini bertaraf etmek için “Barış Pınarı Harekâtı”nı başlatmıştır.

2011 yılından bu yana yaşanan siyasi istikrarsızlıktan istifade ederek sınırlarımızın güneyinde bir terör koridoru yahut sözde terör devleti oluşturma gayretinde olan bütün terör gruplarına karşı kahraman ordumuz, önce Fırat Kalkanı daha sonra Zeytin Dalı şimdi de Barış Pınarı Harekâtıyla gereken cevabı vermiş ve vermeye de devam etmektedir. Türk devletinin kudretli eli mazlumlar için bir şefkat, zalimler için ise bir tokat şeklinde tezahür etmiştir.

İsmet Karaokur Bulvarı’nda Yürüyüş Yolları Yenileniyor İsmet Karaokur Bulvarı’nda Yürüyüş Yolları Yenileniyor

Türkiye, içinde bulunduğu coğrafyanın ağır şartlarıyla birlikte yaşadığı iktisadi ve siyasi tüm zorluklara rağmen sığınılacak en emin liman, güvenilecek en muhkem kaledir.

Bu vesileyle Türkiye Yazarlar Birliği Kahramanmaraş Şubesi olarak bu harekâtı zaferle neticelendireceğinden şüphe duymadığımız şanlı ordumuzun yanında olduğumuzu, elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu beyan ederiz.

Cenâb-ı Allah, Peygamber Ocağı olarak telakki ettiğimiz kahraman ordumuzu her daim muzaffer kılsın.

Editör: TE Bilişim