Kentte, daha önce Hak İş Konfederasyonu’na bağlı Öz Büro İş Sendikası Kahramanmaraş İl Başkanlığını yürüten Murat Arifoğlu, iş kolu değişikliği sonucu Öz Sağlık İş Sendikası Kahramanmaraş İl Başkanlığına atandı.

Ankara’ya giderek görevi devralan Murat Arifoğlu, emekçilerin hakkı ve sendika için var güçleriyle çalışacaklarını belirtti.

Arifoğlu; “2014 yılından 2018 yılına kadar Kurucu İl Temsilciliğini gururla yürüttüğüm, İş kolu değişikliği nedeniyle bir süre ayrı kaldığımız Sendikacılıktaki ilk göz ağrımız Öz Sağlık İş Sendikasının Kahramanmaraş İl Başkanlığı görevine Genel Başkanımız Sayın Devlet Sert Beyin tensipleriyle atanmış bulunmaktayım.

Şahsımı bu göreve layık gören Hak-İş Konfederasyonumuzun Genel Başkanı Sayın Mahmut Arslan ve yönetim kurulu üyelerine ve Öz Sağlık İş Sendikamızın Genel Başkanı Sayın Devlet Sert ve Yönetim kurulu üyelerine, ayrıca desteklerini eksik etmeyen ve İlk günden itibaren yol yürüdüğümüz Emekçi Kardeşlerime, yol Arkadaşlarımıza ve Aileme teşekkür ederim.

Kahramanmaraş'ta İş kolumuzu tutan tüm Kurumlarda çalışan Emekçi Kardeşlerimle omuz omuza verip Konfederasyonumuzu ve Sendikamızı daha ileri taşıyabilmek için çalışacağız.

Durmak yok yola devam. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.” Diye konuştu.