Toptaş: “Onikişubat’ı Hemşehrilerimizle Birlikte Ayağa Kaldıracağız” Toptaş: “Onikişubat’ı Hemşehrilerimizle Birlikte Ayağa Kaldıracağız”

Tekstil ve çimento yatırımının ardından Kâğıt sektörüne yaptığı yatırımlarla yerli üretimi artırmayı hedefleyen Kipaş Holding, bu alanda da dünyada söz sahibi kurumlardan biri haline geldi. Türkiye’nin en büyük 100 kuruluşundan biri olan Kipaş Holding, Kahramanmaraş’tan sonra, Aydın Söke ve Bilecik Bozüyük’te yaptığı dev kağıt tesisleriyle ülkemizin cari açığını azaltacak yatırımlara devam ediyor.

Ulusal ve Uluslararası yayın yapan Busıness Life dergisinin yaptığı araştırmada Türk iş dünyasına yön veren 50 iş insanından biri olan, geçtiğimiz ay Ekonomist Dergisi tarafından yapılan araştırma da ise Anadolu’nun en etkili 11 iş insanından biri seçilen Hanefi Öksüz’ün ardından, Kağıt Tesislerinin yatırımı ve faaliyete geçmesiyle yakından ilgilenen Sinem Öksüz Dedebayraktar’da listeye üst sıralardan giriş yaptı.

TÜRKİYE’NİN EN GÜÇLÜ 2 KADIN CEO’DAN BİRİ

Kahramanmaraş ve Bilecik Bozuyuk’teki Kâğıt tesisleri üretimdeki başarısını hızla sürdürürken, Aydın’ın Söke ilçesindeki Avrupa’nın en büyük tesisi ise 2020’inin ilk çeyreğinde faaliyete geçecek. Tüm kâğıt yatırımlarıyla yakından ilgilenen ve yoğun mesai harcayan Kipaş Kağıt Yönetim Kurulu Üyesi Sinem Öksüz Bayraktar, Ekonomist Dergisi’nin ‘Türkiye’nin 40 yaş altı en güçlü 40 CEO’su arasında yaptığı araştırma da 10’uncu sırada yerini aldı. 40 yaş altı iş Kadınları arasında ise Türkiye’nin en güçlü 2’inci CEO’su seçilen 30 yaşındaki Öksüz Dedebayraktar’ın bu başarısı göz doldurdu.

Bu yıl listeye hızlı giriş yaparak 10’uncu, iş kadınları arasında ise Trendyol kurucusu Demet Mutlu’nun ardından 40 yaş altı Türkiye’nin en güçlü Kadın CEO’lar arasında 2’inci seçilen Sinem Öksüz Dedebayraktar, Kahramanmaraş’taki ikinci kuşak sanayicilerin gururu haline geldi.

Editör: TE Bilişim