MHP’li Sefer Aycan, Kahramanmaraş’ta yeni açılacak olan Özel Sular Akademi Hastanesinde incelemelerde bulundu. Aycan burada yöneticilerden bilgiler aldı.

Yapmış olduğu ziyaretle ilgili kısa bir açıklama yapan Aycan, “300 yatak kapasiteli ve Tam teşekküllü özel sular Akademi hastanemizin kentimize hayırlı olmasını diliyorum. Şehrimizin tedavi hizmetlerine önemli katkı yapmasını bekliyoruz.”dedi.

Dr. Selahaddin Can, “İYİ Parti gümbür gümbür geliyor, Haftaya zaferimizi kutlayacağız” Dr. Selahaddin Can, “İYİ Parti gümbür gümbür geliyor, Haftaya zaferimizi kutlayacağız”

Kahramanmaraş halkına Özel Sular Hayat ve Vatan Hastaneleri olarak sağlık alanında uzun yıllar hizmet veren Sular Sağlık Grubu, ilin en büyük özel hastanesi olan Sular Akademi Hastanesini çok yakında hizmete açıyor.

Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele sürecinde sağlık sektörünün öneminin bir kez daha anlaşıldığı bu dönemde Sular Akademi Hastanesi, 7 ameliyathanesi, 100 yataklı yoğun bakım ünitesi, 46 acil gözlem yatağı ve 300 yatak kapasitesi ile büyük bir ihtiyaca cevap verecek. İlerleyen süreçte Vakıf Üniversitesi bünyesinde hizmet vermesi planlanan hastanenin hekim kadrosunda yer alan akademik unvanı olan hocalar ile eğitim verilmesi hedefleniyor.

Editör: TE Bilişim