Fatih Ceyhan’dan belediye personeline yüzde 50 zam müjdesi Fatih Ceyhan’dan belediye personeline yüzde 50 zam müjdesi

Ziyaretlerine ilk olarak, Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesiyle başlayıp ardından Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Kurumlarla devam eden İl Başkanı Arifoğlu, kadın sağlıkçıların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Başkan Arifoğlu, gerçekleştirdiği ziyarette kadın çalışanların sıkıntılarını dinleyerek çeşitli bilgi alışverişinde bulundu daha sonra kahve ikram etti.

Arifoğlu; “‘Cennet Anaların ayağı altındadır’ Hadis i Şerifine Mazhar olmuş, hayatımızın her anında yer alan, hayatı ilmek ilmek dokuyan, işine, evine, sevdiklerine emek veren, emeğin kıymetini bilen onurlu bir yaşam için mücadele eden tüm kadınların, kadın yol arkadaşlarımızın Dünya emekçi kadınlar gününü kutluyoruz.

Sendikamızın Kadınlar gününe özel yaptırmış olduğu Kahvelerin dağıtımına bugün Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Ek Ünitesinde ve Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Kurumlarda başladık. En kısa sürede tüm üyelerimize ulaştırmaya çalışacağız. Emeğiniz Paha Biçilemez, Bizim de 40 Yıllık Hatırımız olsun.” Diye konuştu.

Editör: TE Bilişim