Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ın Ankara’da, Habibe Öçal’ın ise trafik kazası nedeniyle dinlendiği organizede iki milletvekili Onikişubat iki milletvekili ise Dulkadiroğlu seçim bürolarında vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekilleri bugün ve yarın ise ilçelere gidecek.

Dulkadiroğlu seçim bürosunda vatandaşlarla bir araya gelen Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Türkiye adına, milleti, partisi ve kendi adına çok mutlu olduğunu söyledi. Geleceğe bakış açısından umutlu olduğunu da belirten Güvenç şöyle konuştu; “ülkemizin geleceği adına çok umutluyum. Sağduyu kazandı, sevgi kazandı, merhamet kazandı, hizmet kazandı. Bu millet kendisine sevdalı olanları yalnız bırakmadı. Çok büyük oyunlar oynandı, tarih bunları yazacak. Millet kandırılmak istendi ama milletimiz kanmadı, sağduyusu ile hareket etti. Tüm sorunlarımıza rağmen, eksikliklere rağmen milletimiz Partimizin ve Cumhurbaşkanımızın yanında durdu. Biliyorsunuz seçimden önce Patatesi bile 8-9 TL’ye çıkardılar. Patatesi zor alan bile vatan, millet, bayrak dedi gitti oyunu Cumhurbaşkanımıza ve Ak Partiye verdi. Sorumluluğumuz çok ağır basıyor ve milletimizin sorumluluğu üzerimizde. Bugünden itibaren halkımızın içindeyiz. Biraz önce Türkoğlu’ndaydım biraz sonra Pazarcık’a geçeceğim. Bu güzel insanlar hizmetin en iyisine layık. Terörü bitireceğiz, düşmanlıkları bitireceğiz. Her zaman söylüyorum, 80 milyonun birliğini, beraberliğini kardeşliğini tesis edeceğiz. Bize oy vermiş, vermemiş tüm insanlarımızı kucaklayacağız. Tabiki yanımızda olan, ağlayan, çalışan, çile çeken insanlara olan şükran borçlarımızı gönül bağımız başka bir şey o ifade edilmez.

Birlikte yürüyeceğiz, ben geleceğin daha aydınlık olacağını inanıyorum. Bu millet tarih yazdı, bu başarıyı tüm dünya izliyor. Bu ülkenin üzerinde oyun oynayanlar, bu ülke üzerinde gözü olanlar, toplum mühendisliği yapmak isteyenler, Tayyip Erdoğan’ı göndermek için dolarla oynayanlar, patatesle oynayanlar, alevi vatandaşlarımızı, Kürk kökenli vatandaşlarımızı tahrik edenler, asgari ücretliyi tahrik edenler, boş vaatlerde bulunanlar, hayallerle bu ülkenin önünü karartmaya çalışanlar kaybettiler ve bu mesajı iyi okuyacaklar. Bizde bu mesajı iyi okuyacağız. Halkımızı tanıyoruz, sorunları biliyoruz, bizden beklentilerin ne kadar yüksek olduğunu biliyoruz. Alanda yaptığımız çalışmalarda ne kadar hizmet götürürsen götür gençliğin daha çok hizmet istediğini gördük. Bu hizmetleri insanlarımız hak ediyor, hizmetlerle Ak parti döneminde tanıştılar. Yapacağımızı bildikleri için bizden daha çok hizmet istiyorlar. Bizde bu umutları boşa çıkarmama için her şeyi yapacağız.”

Kahramanmaraş özelinde de seçim sonuçlarını değerlendiren Güvenç, Özellikle Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kahramanmaraş’ın çok iyi oy verdiğini söyledi. Güvenç; “Cumhurbaşkanlığı seçiminde başladığımız başarı tartışılmaz. Hemşerilerimiz Cumhurbaşkanımıza yüksek oy vererek yanında olduğunu hak davanın yanında olduğunu gösterdi. Milletvekilliğinde oy kaybımız var, milletvekili kaybımız var. Milletimizin verdiği karar başımızın üstündedir, değerlendiririz, nerede hata yaptığımızı istişare ederiz. Bu mesajı tüm ilçelerden gelen mesajları tek tek üzerinde çalışıp ona göre yeni bir yol haritası belirleriz.” Dedi.