Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Zuhal Karakoç Dora, düzenlediği basın toplantısında şu ifadelere yer verdi: “Değerli Hemşerilerim,  Vatan sevgisini tüm hesapların üzerinde tutan kıymetli ülküdaşlarım ve seçim kampanya süreci ve seçim gününde ülke ve şehrimizin maslahatı için ilkeli yayın yapmayı namusu bilen siz saygıdeğer basın mensupları; Türkiye 81 milyon yurttaşı ile altmış milyona baliğ seçmeni ile 81 ilde ve Türk’ün adının olduğu tüm ülkelerde destansı bir demokrasi şöleni yaşamış ve yaşatmıştır. Şehrimiz Kahramanmaraş dâhil tüm ülke sathında münferit birkaç olay dışında sükûnetle ve bir o kadar olgunlukla bir seçim yaşanmıştır. %87 katılım ile gerçekleştirdiğimiz bu seçim halkımızın ülkemizin geleceği adına yaşadığı hassasiyet, ciddiyet ve bilinç açısından da saygın bir o kadar da manidardır.

Küllerinden yeniden doğan, Türk’ün asaleti ve Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği kulvara tekrar giren, 16 Devlet kuran şanlı Türk Milletinin tarihten devşirdiği ve tüm zerresi ile hak ettiği saygınlığa tekrar azmeden Türkiye Cumhuriyeti Devleti, milleti ile bir ve beraber bir kutlu besmele ile yeniden şahlanış ve lider ülke olma yolundadır. 25 Hazirandan, yani bugünden bakıldığında 24 Haziran bir seçim günü olmanın ötesinde bir miladında tarihidir.

Cumhur; dâhili ve harici bedhahlarına karşı, terör ve yandaşlarına karşı, şahsi hesapları için vatanın tüm mahremini fâş etmekten imtina etmeyen vatan hainlerine karşı, sahte kurtarıcı ve liderlere karşı Cumhur İttifakı ile dur demiştir. Cumhur İttifakı bugünden itibaren bir birlikteliğin adı olduğu gibi bir tarihin de adıdır. Değerli Hemşerilerim, saygıdeğer basın mensupları; 24 Haziran’da evet şanlı bir tarih yazılmıştır ve 24 Haziran gecesi ortaya çıkan sonuçlar bir kez daha göstermiştir ki yazılan bu tarihin kalemini Liderimiz Devlet Bahçeli, kâğıdını yüce Türk milleti feraseti ve basireti sayesinde küçük hesaplara düşmeyerek vermiştir. Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığında ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin Devlet adamlığında, Adalet ve Kalkınma Partisi müntesipleri ile birlikte vatan aşkı ile yanıp tutuşan ülke sevdalısı, millet sevdalısı, bayrak sevdalısı ülkücüler olarak yazdığımız bu tarih; bir özgürlük ve izzetin de adı olmuştu

Şahsım ve Kahramanmaraş Milliyetçi Hareket Partisinin birbirinden değerli milletvekili adayları, Kahramanmaraş Milliyetçi Hareket Partisi il başkanımız Sayın Ertuğrul Doğanın öncülüğünde tüm il, ilçe, belde teşkilatları, köy ve mahalle temsilcilerimiz ve ülkücü davaya gönül vermiş tüm müntesiplerimiz ile birlikte bu süreçte saygın bir imtihan, onurlu bir duruş, özverili bir çaba içinde olduğumuz kanaatindeyim. Kahramanmaraş Milliyetçi Hareket Partisi ailesi bu süreçte canhıraş bir mücadele vermiş ve ülkücü davaya fedakârca sahip çıkmış, sancağımızı onurlu bir şekilde taşımıştır. Siyaset bir hizmet etme aracıdır. Kahramanmaraş’ın evladı olarak bu süreçte bir mevkiye talip olmak ötesinde partime ve davama sonucu ne olursa olsun hizmet etme azminde oldum. Sonuçlar tüm hemşerilerimizin ortak aklının mahsulüdür. Milletimizden gelen başımızın üzerinde taç, bedenlerimizin kayıtsız şartsız râm olduğu için emirdir. Sonuçların başta ülkücü camiamız olmak üzere tüm şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Bugün benim için bir son ve sonuç değil bir ilk ve başlangıçtır. Partimin göstereceği her kademe de makam mevki derdinde olmaksızın davama hizmeti vatana borç şuuruyla yaşamaya devam edeceğimden emin olabilirsiniz.  Değerli Hemşerilerim,  ülküdaşlarım ve basın mensupları, 24 Haziran seçimleri sonrasında ortaya çıkan yeni konjonktür yüzüncü yılına emin adımlar ile yürüyen ülkemiz için inşallah güzel bir başlangıç, halisane bir besmele olmuştur. Partimiz tüm entrika ve desiselere rağmen bizce olağan olmak ile birlikte muarızlarımız için büyük ve anlamlı bir sürpriz yapmıştır. Meclisteki milletvekillerimiz ile birlikte tüm ülküdaşlarımız bir kez daha ülke için bir denge olmuştur ve olmaya da devam edecektir. Mutluyuz; engelleyemediler, gururluyuz; tökezletemediler, azimliyiz çünkü sendelemedik; kenetlendik ve bu sonucu birlikte oluşturduk.  İnşallah Ülkücü hareket siyaset,  bürokrasi,  yerli ve milli ekonomi, mankurtlaşmamaya irade etmiş akademyada güzel işler, kutlu mücadeleler vermeye devam edecek. Liderimizin dediği gibi bugün Cumhur İttifakının zaferini gururla, onurla, müsterih bir vicdanla idrak ettik, edeceğiz de.  Çok şükür Türk milletinin kutlu iradesi sandıkta tecelli etmiştir. Türk milleti Türk gib davranmış vatanının ikbalini tüm hesapların üzerinde tutarak bu sonucu üretmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi ülke siyasetinin mihenk taşıdır ve biz ülkücüler hep birlikte bu ülkenin hem sahibi hem hadimi olmaya devam edeceğiz. Allah birliğimizi kaim ve daim etsin” dedi.