Emekli olmuş belediye başkanlarının özlük haklarını korumak, mevcut belediye başkanları ile tecrübe paylaşımına aracı olmak, görev bittikten sonra hukuki açıdan karşılaşılan sorunların da çözümü için kurulan Belediye Başkanları Birliğinin Kahramanmaraş’a temsilcilik atanmasının ardından büro açarak faaliyete başlayacağı bildirildi.

Toptaş: “Onikişubat’ı Hemşehrilerimizle Birlikte Ayağa Kaldıracağız” Toptaş: “Onikişubat’ı Hemşehrilerimizle Birlikte Ayağa Kaldıracağız”

Genel Başkanlığını Karabük Eski Belediye Başkanı Hüseyin Erer’in yaptığı Belediye Başkanları Birliği Kahramanmaraş’a İl Temsilciliği Ofisi açacak.

Kahramanmaraş’taki eski ve yeni belediye başkanlarını bir araya getirerek tecrübe paylaştıracak olan Birliğin Kahramanmaraş İl Temsilciliği görevine, Kahramanmaraş’ın Büyükşehir olmasıyla kapatılan Kürtül Belde Belediyesinin son Belediye Başkanı Mehmet Uzun getirildi.

Önceki gün eski Başkan Uzun’u Ankara’ya davet eden Belediye Başkanları Birliği Genel Başkanı Hüseyin Erer, Kürtül eski Belediye Başkanı Mehmet Uzun’a yetki belgesini vererek Kahramanmaraş İl Temsilcisi olarak atadı. Yetki belgesini alan Başkan Uzun ise Kahramanmaraş’a dönerek hemen çalışmalara başladı.

Editör: TE Bilişim