Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun yol arkadaşlarından Remzi Çayırın kullandığı lüks araç, Kahramanmaraş Havalimanı kavşağında trafik kazası yaptı.

Kaza sonrası Remzi Çayırın sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken, araçta maddi hasar meydana geldi.

Remzi Çayır’a 2018 yılında da suikast girişiminde bulunulmuştu.

İŞTE O HABER

Büyük Birlik Partisi MKYK üyesi Remzi Çayır'a dün akşam sularında Kocatepe otoparkında kimliği belirsiz kişi veya kişilerce başarısız bir suikast girişiminde bulunulduğu bildirildi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) kaynaklarından alınan bilgiye göre Remzi Çayır olaydan yara almadan kurtuldu. Suikast girişiminin ardından Emniyet harekete geçti.

Öte yandan Emniyet yetkilileri tarafından verilen bilgiye göre olayla ilgili kapsamlı soruşturma sürüyor.

REMZİ ÇAYIR KİMDİR?

Toptaş: “Onikişubat’ı Hemşehrilerimizle Birlikte Ayağa Kaldıracağız” Toptaş: “Onikişubat’ı Hemşehrilerimizle Birlikte Ayağa Kaldıracağız”

Remzi Çayır, 1959 yılında Kahramanmaraş'ın Abbaslar Köyünde doğdu. İlk, orta, lise tahsilimi Kahramanmaraş'ta tamamlayan Çayır, Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi öğrencisi iken o dönemdeki olaylarla ilgili tutuklanarak 1979 yılında Gaziantep Cezaevinde tutukluluğu sürerken kaydolduğu Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesini bitirdi.

Hapis hayatından sonra Ankara'da fuarcıık ve yayıncılık ile uğraşan Remzi Çayır, Yazı ve şiirlerini, Türk Edebiyatı, Bizim Ocak, Aylık Dergi, Mavera, Vahdet, Birliğe Çağrı, Gözyaşı, Dolunay gibi dergilerde yayınladı.

Siyasi mücadelesinden dolayı tutuklanan ve 13 yıl Mamak, Çanakkale, Gaziantep, Elbistan cezaevlerinde yatan Çayır cezaevinden çıktıktan sonra da siyasetine devam etti.

7 Haziran 2015 Genel Seçimleri Saadet Partisi 25. Dönem milletvekili adayıdır. Roman, tiyatro, hikayeler de yazan Çayır, Evli ve bir çocuk babasıdır.

Editör: TE Bilişim