4 dakikada cevaplaması gereken soruları 1 dakika 30 saniyede hiç harf kullanmadan cevaplayan Sınıf Öğretmeni Tank, 9 bin 800 puan alarak günün şampiyonu oldu.

Tank’ın sorulara hızlı bir şekilde cevap vermesi karşısında Kelime Oyunu’nu hazırlayıp sunan Ali İhsan Varol bile şaşırırken Tank’ı bu başarısı karşısında tebrik etti.

Öğretmen Tank bu başarısı ile Kelime Oyunu’nun rekortmenleri arasına girerken bugün Kelime Oyunu’nun hafta finalinde yeniden yarışacak.

Yarışmada eşine az rastlanır bir başarı elde ederek günün şampiyonu olan Hasan Tank, 14 soruya toplam 1 dakika 30 saniyede cevap verdi. Hiçbir ipucu harfi kullanmadan tüm soruları doğru cevaplayan Tank, 9 bin 800 puan aldı.


HASAN TANK KİMDİR?
1985 yılında Kahramanmaraş’ın Nurhak İlçesi’nde dünyaya gelen Hasan Tank, 1990 yılında ailesiyle birlikte Gaziantep’e yerleşti. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Gaziantep’te tamamlayan Hasan Tank, 2008 yılında Denizli Pamukkale Eğitim Fakültesi’nde lisans eğitimini tamamladıktan sonra aynı sene Gaziantep’teki Celal doğan İlköğretim Okulu’nda göreve başladı. Daha sonra Emine Ulusoy İlkokulu’nda görev yapan Tank yaklaşık 2 yıldan bu yana Ankara’da öğretmenlik görevini sürdürmektedir.