Özdoğan, her sezon ayrı şampiyonluklarla başarısına başarı katıyor.

Basketbolcu Mehmet ÖZDOĞAN, ismini Pazarcık eski belediye başkanlarından Dedesi Mehmet ÖZDOĞAN’dan almıştır. Babası Ankara Şeker Fabrikalarından emekli Aykut ÖZDOĞAN’dır.

Pazarcık İlçemizden yetişen Profesyonel Basketbolcu Mehmet ÖZDOĞAN 1987 doğumlu, 1.98 boyundadır. Basketbolda forvet pozisyonunda oynamaktadır. Şampiyon Sporcumuz evli ve bir çocuk babasıdır.

Şampiyon Basketbolcu Mehmet ÖZDOĞAN, basketbol hayatına on yaşında Ankara Şekersporda başladı. 2005-2006 sezonunda Ankara ABK (Anadolu Basketbol Kulübü) ile ilk profesyonelliği yaşadı. Ankara Optimum TED, Basketbol Denizli, Basketbol Balıkesir BEST. Basketbol İstanbul BB, tekrar Basketbol, iki yıl Türkiye genelinde altın karmaya girdi. 2013-14 sezonunda İstanbul BB Spor Kulübü takımıyla Süper Lige çıkma başarısı gösteren Mehmet ÖZDOĞAN, göstermiş olduğu performansı ile Denizli’ye transferi gerçekleşti. 2016-2017 sezonunda Türk Telekom formasıyla 43 maça çıktı. Türk Telekom Basketbol takımında oynarken Türkiye’de en çok sayı atan oyuncu oldu. Sakarya BB Basketbol takımında oynarken de Basket Süper Lig heyecanını yaşadı. 2020-2021 sezonunda da bir başarı elde ederek Denizli Merkezefendi Basketbol takımı Süper Lige yükselmiştir.

En son, sırasıyla Bursaspor Basketbol, Konyaspor Basketbol ve Denizli Merkezefendi Basketbol takımlarında oynadı. Şampiyon Basketbolcu Mehmet ÖZDOĞAN profesyonel basketbol hayatına devam etmektedir.

Kahramanmaraş’ta Hırsızlık Şüphelisi 3 Kişi Tutuklandı Kahramanmaraş’ta Hırsızlık Şüphelisi 3 Kişi Tutuklandı

Bu takımlarda oynadığı birçok takımda final oynamıştır. İstanbul BB, Basketbol, Bursa Basketbol ve Denizli Merkezefendi Basketbol takımlarında üç kez şampiyonluk yaşamıştır.

Şampiyon Basketbolcu Mehmet ÖZDOĞAN, Hemşehrilerinden ve Ülkemizin her yanından basketbol sporuna ilgi duyan gençlerin elinden tutarak başarıları için katkı sağlayacağını ifade etmektedir.

Sözün özü Pazarcıklı Basketbolcu Mehmet ÖZDOĞAN başarıya doymamaktadır. Sözü özü Pazarcıklı Basketbolcu Mehmet ÖZDOĞAN basketbol sporunun gelişmesi ve gençler tarafından ilgi duyulup da sevilmesi için büyük çaba göstermektedir.

Editör: TE Bilişim