Türk Taekwondo’suna sayısız başarı kazandıran Milli Takım Antrenörü Siyah Kuşak 5.Dan Kerim Delle’nin öğrencileri de, hocalarının izinden gidiyor. 03-07/Şubat/ 2020 Tarihinde İstanbul’da yapılacak olan 7.Turkish Open uluslararası şampiyonaya Türkiye’yi temsil etmesi için Delle’nin öğrencisi Kahramanmaraşlı Abdülbaki Altun ay yıldız formayı giyecek.

Geçmişi sayısız başarılar ile dolu ve Taekwondo sporuna ömrünü adayan Milli Takım Antrenörü Siyah Kuşak 5.Dan Kerim Delle, yeni başarı hikayelerine imza atarak göğsümüzü kabartamaya devam ediyor. 03-07/Şubat/ 2020 Tarihinde İstanbul’da yapılacak olan 7.Turkish Open uluslararası şampiyonaya Türkiye’yi temsil etmesi için Delle’nin öğrencisi Kahramanmaraşlı sporcu Abdülbaki Altun ay yıldız formayı giyecek.

Konu hakkında bir açıklama yapan Milli Takım Antrenörü Siyah Kuşak 5.Dan Kerim Delle’ Öncelikle her sene olduğu gibi milli takıma ülkemizi temsile sporcu vermenin gururunu yaşıyoruz. Geçmiş yıllardan bu yana bir çok Delle spor kulübü olarak sporcumuz ülkemizi temsil etti ve etmeye de devam edecek. Bizim amacımız yarınlarımız olan çocuklarımızı topluma yararlı birer fert olması ve sağlıklı gelecek yetiştirmek. Spor yapan çocuklarımız daha sağlıklı daha zevki olması göz önünde. Devletimiz spor yapan çocuklara orta öğretim puanına ek puan vermekte. Yani şu demek ki spor yapan çocuk derslerinden geri kalmıyor. Aksine daha başarılı oluyor. Ödül olarak O.Ö ek puanla spor yapan yarınlarımız olan çocuklarımızı devletimiz ödüllendiriyor. Milli sporculara dönüşümsüz burs, üniversite okuma şansı ve atama veriyor. Çocuklarımız yarınlarımız herkesi spora davet ediyorum.