Erdoğan burada gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, ayın 15'inde MHP Lideri Devlet Bahçeli ve Cumhur İttifakı heyeti ile KKTC'ye giderek törenlere katılacaklarını bildirdi.

Erdoğan, "İnşallah Kapalı Maraş'ta da şöyle bir piknik yapacağız." ifadelerini kullandı.

Erdoğan, Azerbaycan'daki son duruma ilişkin bu sabah Aliyev ile telefonda görüştüğünü söyledi, "İnşallah artık zafere yakınız" diye konuştu. Erdoğan, Türkiye'ye yönelik saldırılara dikkat çekti, "Ülke ve millet olarak en az yüz yıl önceki kadar kritik bir dönemden geçiyoruz. " dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kahramanmaraş 7. Olağan İl Kongresi'ne iştirak etti. Erdoğan, kongrede gündeme dair önemli açıklamalar yaptı.

Başkan Okay’dan Gençlere Halı Saha Ve Düğün Salonu Müjdesi Başkan Okay’dan Gençlere Halı Saha Ve Düğün Salonu Müjdesi

Erdoğan, Bahçeli ile birlikte 15 Kasım'da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne ziyarette bulunacaklarını ifade etti. Erdoğan, "Kapalı Maraş'ta şöyle bir piknik yapacağız" dedi.

Erdoğan, Aliyev ile görüştüğünü, olumlu haberler aldığını belirtti, "Zafere yakınız" ifadelerini kullandı. Erdoğan, teşkilatlara millet ile iç içe olmaları gerektiğini söyledi, "Milletin partisinin temsilcileri millet ile iç içe olmak mecburiyetindedir" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim