‘Cumartesi Günü Kahramanmaraş Mitingimizi Yapacağız’ diyen Erdoğan;
Kongrelerimizi sürdürüyoruz. Geçen hafta itibariyle bir taraftan daha çok büyükşehir kongrelerine katılıyorum, her hafta bunları gerçekleştiriyorum. Geçen hafta Van kongremizi yaptık. Van teşkilatımıza gerçekten teşekkür ediyorum. Ciddi bir katılımın olduğu bir büyük kongre yaptık. Bunları statta yapıyoruz, mevcut koronavirüs salgının nedeniyle. Ertesi gün Samsun'u yaptık. İnşallah bu hafta da Cumartesi günü Kahramanmaraş mitingimizi yapacağız. Hava şartları el verirse stadyumda yapacağız.

Başkan Adayı Fırat Görgel ‘’Güçlü İktidar Güçlü Sivil Toplumla Olur’’ Başkan Adayı Fırat Görgel ‘’Güçlü İktidar Güçlü Sivil Toplumla Olur’’

Tüm derdimiz şu; teşkilatlarımızda sen-ben olayını bir kenara koyalım. Kanaat önderi olan arkadaşlarımızı özellikle tercih ederek, bu il teşkilatlarımızı oluşturalım. Bunu özellikle de nefsi nefsi diye bağırarak da yapmayalım. Burada bir davanın erleriysek, dava erleri olarak olaya yaklaşalım ve bakışımız da böyle olsun. Gönül sofrasını böyle kuralım. İnanıyorum ki siz değerli kardeşlerim bu hassasiyet içerisindesiniz." Şekliinde konuştu.

Editör: TE Bilişim