Yaşam Maraş’ta bir başka güzel olacak!

Aksay inşaat 23 yıllık başarı öyküsü, içine birçok avm, iş merkezleri, enerji santralleri, toplu konut alanları sığdırırken; konsept ve marka konut projeleri ile de binlerce ailenin yuvası oldu.

Temelinde güven ve mutluluk olan yaşam alanları üretmeyi misyon edilen aksay inşaat bulunduğu coğrafyaya kimlik kazandırma vizyonuyla çalışmalarına devam ediyor.

Kahramanmaraş’ta bu güne kadar marka konut projelerinin mimarı aksay inşaat şimdiden şehrin yeni cazibe merkezinde Maraş yaşam projesini hizmete sunuyor.

Aksay inşaatın 20. Yıl projesi yaşam maraş göz dolduruyor.

Sunum 1

Yemyeşil bir yaşam imkânı veren Maraş yaşam hem estetik hem büyüleyici bir yaşam alanı sunuyor.

Kahramanmaraş’ın eşsiz doğa harikasından esinlenen yaşam maraş konumu, altyapısı ve iddialı projesiyle şehrin en gözde merkezi haline gelen üniversite yolunda tam 28.500 metre karelik alana inşa edildi.

Aksay inşaatın 20. Yıl projesi yaşam Maraş’ın ayrıcalıkları ise say say bitmiyor,

Sunum 2

Akıllı ev özelliğine sahip olan Maraş yaşam projesi, açık kapalı otoparklar, yüzme havuzu, fitness merkezi sauna ve Türk hamamı gibi ayrıcalıklarıyla eşi benzeri olmayan bir yaşam alanı imkânı veriyor.

Sunum 3

Üstelik dev konut kampanyası ile 60 aya varan vade fırsatları sunan aksay inşaat, banka kefil olmaksızın %30 peşinatla tapuyu teslim ediyor.