Elbistan Belediyesi’nin öncülüğünü yaptığı “Alışveriş Bayramı” etkinliği Ahmet Karacabey Caddesinde devam ederken, vatandaşların ilgisi ise yoğundu.

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, ‘Esnafımın yanındayım’ projesine destek veren esnaf ve vatandaşlara gösterdikleri ilgi için teşekkür etti.

Başkan Gürbüz, “Elbistan belediyesi olarak pandeminin ekonomiye olan etkisini azaltabilmek için indirim sokağı uygulamasını başlattık. Maske, mesafe ve hijyen kurallarını ön planda tutarak esnafımızın ekonomisine katkı sağlamayı hedefliyoruz. Bu nedenle Ahmet Karacabey Caddesinde düzenlenen alış veriş şenliğindeyiz.

Bugün burada Elbistan halkının yanı sıra, Afşin, Ekinözü, Nurhak, Darende ve Göksun’dan alış veriş yapmak için gelen insanlar var. Halk yoğun ilgi gösterdi.

Bu etkinliğe vatandaşlarımızın gösterdiği ilgi önce esnafımızı sonra Elbistan belediyesi olarak bizleri memnun etti. Özellikle pandeminin artış gösterdiği günlerde kurallara dikkat ederek esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Esnafımızı destekliyoruz. Bugün bereketli bir alış veriş günü geçiririz. Kampanyaya destek veren esnafımızı tebrik ediyor, vatandaşlarımıza da ilgileri için teşekkür ediyorum.” diye konuştu.