Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, düzenlediği basın toplasında CHP Genel Başkan Yardımcısı, Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç'a meydan okudu.

Başkan Gürbüz yaptığı açıklamasında, Ali Öztunç'un iddia ettiği gibi yanlış işler olmadığını, Elbistan Belediyesi'nin denetlenmesini kendi istediğini, CHP için de bu denetim yeterli olmuyorsa İBB'nin denetimcilerinin Elbistan'a gelmesini söyledi.

Gürbüz yaptığı açıklamasında; "Bu kadar şeffaf bir idarenin bir algı yönetimiyle itibar suikastine de asla müsade etmem. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç'a buradan sesleniyorum, Elbistan'da bir takım yanlışlıklar yapılıyor diyor. Bana meydan okuyor. Bunu görüyorum ve bende Ali Öztunç'a meydan okuyorum.

"TÜM BELGELERİNİZİ ORTAYA KOYUN"

En iddialı olan belediyeniz hangisiyse getirin yarışalım. İBB mi? getirin yarışalım. Doğrudan teminleri bile internet üzerinden açık bir şekilde Elbistan esnafından toplayan bir belediye sizden korkmaz kardeşim. İftiralaranızdan da korkmaz. Varolan tüm belgelerinizi ortaya koyun.

"İBB'Yİ GÖNDER ALİ ÖZTUNÇ"

Siyaset yaptığım hiç bir dönemde hiç bir siyasetçi arkadaşımın onuruna ve itibarına kastetmedim. Onuruma ve itibarıma kastedilmek istenirse, en sert şekilde tepki koyarım.

Biz açığız ve burada milletimizin içindeyiz. İddiası olan arkadaş ispat etmekle mükelleftir. İçişleri Bakanlığı'mızdan denetimi kendim istedim. Sayıştay'dan da kendim istedim. Cumhuriyet Savcılığı'na da dosyaları kendim gönderdim aynı zamanda vatandaşlarıma ve basına açtım. Ali Öztunç, CHP için bu yeterli değilse bu yaptıklarım İBB'deki hesap uzmanlarını getirin aynı dosyaları onlara da açalım" dedi.