Smart Energy’nin teknik deneyimi ve Emlak Katılım’ın finansal tecrübesi ile güneş enerjisine yatırım yapmak isteyen kurumlara kolaylık sağlanacak. Güneş enerjisi sektörünün önde gelen kuruluşlarından Smart Energy ile finans sektörünün yenilikçi kuruluşlarından Emlak Katılım imzaladıkları protokolde yatırımcıya uygun şartlarda çözümler sunuyor. Çatı üstü güneş enerjisi santrali (çatı GES) projelerini kapsayan anlaşma ile yatırımcıya, finansman ve esnek ödeme kolaylığı sunuluyor.

Taraflar arasında imzalanan anlaşmanın ardından yenilenebilir enerji sektörüne katkı sağlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar’ın konu hakkındaki açıklaması şöyle oldu: “Türkiye’nin en genç ve yenilikçi katılım bankası olarak yenilenebilir enerji alanında Avrupa’nın önde gelen yatırım ve mühendislik firmalarından biri olan Smart Energy ile çatı GES alanında iş birliği anlaşması imzaladık. Bu protokol sayesinde yatırımcılarımız finansmana daha kolay ulaşabilirken, biz de kurum olarak ülkemizin yenilenebilir enerji üretimine katkı sağlamış olacağız. Yenilenebilir enerji alanındaki yüzde 100 leasing finansmanımız ve esnek ödeme planlarımız sayesinde; yenilenebilir enerji kaynakları arasından öne çıkan güneş enerjisinden faydalanmak isteyen şirketlere uygun koşullarda, ulaşılabilir finansman desteği sağlayacağız. Yenilebilir enerji alanındaki desteklerimizin hem müşterilerimize hem de ülkemize sağlayacağı katkının sevincini ve heyecanını yaşıyoruz.”

Smart Energy CEO’su Halil Demirdağ ise güneş enerjisi yatırımcılarına finansman kolaylığı sağlayacak iş birlikleri yaparak sektöre destek olmaya devam ettiklerini vurguladı. Emlak Katılım’ın finansal tecrübesi ile Smart Energy’nin teknik deneyiminin çatı GES yatırımcıları için buluştuğunu dile getirdi: “Bu iş birliği, güneş enerjisi yatırımcılarına geniş yelpazede çözümler sunacak. Smart Energy olarak güçlü partnerlerimiz ile güneş yatırımcılarına geniş yelpazede çözümler sunuyoruz. Tecrübemizi değer mühendisliği yaklaşımımız ve sunduğumuz uygun finansman olanaklarıyla yeni projelere taşımak istiyoruz. Emlak Katılım gibi saygın finans kuruluşları ile güçlü anlaşmalara imza atarak, kurulumunu üstlendiğimiz projelere uygun finansman desteği çözümleri sunuyoruz. Böylece güneş enerjisi sektörünün gelişimini her açıdan destekliyor olmanın haklı gururunu taşıyoruz.”

ÇOCUKLU AİLELERE 3.625 TL RAMAZAN YARDIMI! Ödeme IBAN’a Yapılacak! ÇOCUKLU AİLELERE 3.625 TL RAMAZAN YARDIMI! Ödeme IBAN’a Yapılacak!
Editör: TE Bilişim