Sigma Group’a bağlı software ekibi tarafından ülkemizde geliştirilen güvenli bağlantı hizmeti Sigma VPN piyasaya çıkıyor. Günümüzde sayıları giderek artan VPN servislerine yerli ve milli bir alternatif ortaya çıkaran Sigma ekibi; kalitesinin, güvenliğinin, hızının ve kolay erişiminin yanında ücretsiz olarak yararlanılan VPN hizmetini kullanıcılara sunuyor.

İnternette veri güvenliği için ihtiyaç duyulan VPN servislerinin önemi giderek artarken kullanıcı dostu ve kaliteli VPN hizmeti bulmak kolay olmuyor. İnternet korsanlığına karşı bağlantı gizliliği sayesinde tercih edilen VPN servisleri, coğrafi kısıtlamaları da aşarak interneti tam anlamıyla özgürce deneyimlemeye olanak sağlıyor. Ancak bağlantınızı üçüncü kişilerden gizlerken güvenliğinizin ne kadar iyi korunduğu ve kime emanet edildiği de önemli bir konu. Ayrıca bu hizmetler için ödemeniz gereken ücretler de elbette akıllara takılıyor.

SÜRE YA DA VERİ SINIRI YOK

Özgür ve güvenli bir internet deneyimi sağlamak amacıyla piyasaya sunulan Sigma VPN, kullanım için ne bir ücret ne de üyelik gerektiriyor. Günümüz internet dünyasının kritik ihtiyaçlarından olan çevrimiçi güvenliğe oldukça önem veren Sigma VPN’de kullanıcılara şifrelenmiş anonim bağlantı sağlanıyor. Hem iOS hem Android için kullanıcıların hizmetine sunulan Sigma VPN uygulamasında herhangi bir ödeme ya da üyelik işlemi gerçekleştirmeden sadece tek tıkla anında VPN erişimi sağlayabiliyorsunuz. Üstelik bu yüksek hızlı ve stabil hizmetten yararlanırken süre ya da veri sınırlamanız da yok!