ASUS bu sene yaratıcı profesyonelleri, sanatçıları ve öğrencileri bir araya getiren “Atölye ASUS” platformu ile teknoloji ve sanat kesişimindeki sınırları ortadan kaldırmayı hedefliyor. Platformun ilk etkinliği ise “Sınırları Aşmak” yarışması. İllüstrasyon ve animasyon kategorilerinin olduğu yarışmada ASUS katılımcıları yaratıcılığın sınırlarını zorlamaya davet ediyor. En yaratıcı illüstrasyon ve animasyon projelerinin ödülü, dijital süreçlerini kolaylaştırarak içerik üreticileri ve tasarımcıların birinci tercihi olan Zenbook model bilgisayarlar olacak. Başvurular 10 Haziran’da açılıyor!

ASUS, günümüz küresel ekonomisinin başlıca lokomotif sektörlerinden biri olan yaratıcı ekonomisine yatırım yaparak, genç yetenekleri desteklemeyi amaçlıyor. Bu kapsamda hayata geçen Atölye ASUS, yaratıcı içerik sağlayıcı ve tasarımcılara, üretimsel sınırlarını ortadan kaldırarak kendilerini en yaratıcı şekilde ifade edecekleri bir platform sunuyor.

CRM Programı (CRM Yazılımı) CRM Programı (CRM Yazılımı)

Atölye ASUS, “Sınırları Aşmak” konseptinde düzenlenecek yarışmayla start alıyor. Yarışma, yaratıcılığının sınırlarını ortadan kaldırarak en kreatif illüstrasyon ve animasyonları hayata geçirenleri, Zenbook Flip 13 ve Zenbook 14 UX425E ile ödüllendiriyor.

Başvurular 10 Haziran’da başlıyor

Yarışmaya katılım, 10 Haziran 2021’de başlayacak ve 26 Haziran 2021’de sona erecek. Kazananlar, 10 Temmuz 2021 tarihinde açıklanacak.

Editör: TE Bilişim