Yenigün ve Kayasuyu köyleri arasında kalan bölgede yapılan Fizibilite çalışmaları neticesinde karayolunun alt bölümünden su kaynağı tespit edilmiş ve geçtiğimiz günlerde çalışmalar o yönde dizayn edilerek gerekli önlemler alınıp çalışmaların sonuna gelinmişti.

Son bir haftadır yoğun bir tempo ile çalışan Karayolları ekipleri çalışmaların köklü bir çözüme kavuştuğunu belirterek,dolgu ve sıkıştırma işlemlerinin ardından dün itibarı ile asfalt çalışmalarına başladı.

Kadirli Andırın Gelişim Platformu Derneği Başkanı Kadir İslamoğlu ve Eğitim Bir-Sen Temsilcisi Mustafa Demirci bölgeye giderek yapılan çalışmaları yerinde gördü.

İslamoğlu,yolun trafiğe kapanmasıyla birlikte eski güzergah kullanılıyordu.Yayla sezonu olmasıyla birlikte bu yolda büyük bir yoğunluk yaşanırken yer yer de sıkıntılar çekiliyordu.İnşallah yarın açılacak yol sayesinde araç sürücülerimiz ve vatandaşlarımız daha güvenli ve daha konforlu bir seyahat etme imkanına kavuşacaklar.

İlk günden itibaren konunun yakın takipçisi olan ve yolun hizmete girecek olmasından dolayı büyük emeği geçen başta Sayın Milletvekilimiz Mücahit Durmuşoğlu’na ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz diyerek,araç sürücülerine şimdiden hayırlı yolculuklar diledi.