Gaziosmanpaşa'da Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çıkan yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Yangının çıkmasının ardından hastanede bulunanlar panikle dışarı kaçışırken kaçışma anı kameralara yansıdı. Hastanede bulunan vatandaşların tahliye çalışmaları sürerken sedye üzerindeki bazı hastaların da tahliye edildiği görüldü.

Öte yandan bazı çalışanların hastalara müdahale için kullanılabilecek bazı ekipmanları da hızla dışarı çıkarttıkları görüldü. İtfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışmaları sürüyor.  

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yangın hakkında bilgi aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’un Gaziosmanpaşa semtindeki Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki yangın hakkında Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’dan bilgi aldı.
Cumhurbaşkanlığı kaynakları, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, İstanbul’daki yangın haberinin akabinde, Sağlık Bakanı Demircan’ı telefonla arayarak, olay hakkında bilgi aldığını belirtti.  

Yeni doğan bebekler yangından tahliye edildi

Yangın çıkan Gaziosmanpaşa Taksim İlk Yardım Hastanesi'hde yeni doğmuş 2 bebek, sağlık görevlileri tarafından tahliye edildi.

Dışarıya çıkarılan 2 bebek ambulansa konularak çevredeki bir hastaneye götürüldü. 

VASİP ŞAHİN AÇIKLAMA YAPTI!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki yangınla ilgili, “Hastalarımız tahliye edilerek güvenli alana alındı. Şu ana kadar can kaybı bilgisinin gelmemiş olması sevindirici. Tahliyesi riskli olanlar güvenli alanda tutuluyor. Tahliye konusunda ciddi bir aksaklık yaşanmadı. Yangının büyük kısmı söndürüldü” dedi.

Gaziosmanpaşa'da Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çıkan yangın havadan görüntülendi. Yaklaşık 1 saattir devam eden yangında dumanlar adeta gökyüzünü kaplarken metrelerce yükselen duman havadan drone ile görüntülendi.

Gaziosmanpaşa'da Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çıkan yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Yaklaşık 1 saattir süren yangına ekiplerin müdahalesi sürerken metrelerce yükselen duman ve yangın havadan drone ile görüntülendi. İtfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışmaları sürüyor.