Kahramanmaraş'ın Ekinözü İlçesi Belediye Başkanı Nursi Çeleğen yeni yıl mesajında kardeşlik ve barış adına dualarda bulundu.

Başkan Çeleğen yeni yıl mesajında, ''Yeni yılda Cenabı Mevla'mdan dualarım, insanlık aleminin barış, kardeşlik , huzur ve refahı için din, dil, ırk ve mezhep ayırımı yapmadan insanların birbirini sevmesi, cenabı Mevla'mın herkese sağlık sıhhat huzur ve bereket dolu günler getirmesidir.

Ülkemizin ve necip milletimizin kardeşlik , birlik beraberlik ve huzur içerisinde refaha kavuşması, Kahramanmaraşlı ve Ekinözülü hemşerilerimizin kardeşliği , birliği, beraberliği, huzur ve refaha ulaşmasıdır. Dualarım, Bu vatan ve millet için 40 yıldır terörle mücadele eden, canlarını seve seve veren askerimizin, polisimizin, kamu görevlilerimizin, sivil vatandaşlarımızın, şehitlerimiz ve gazilerimiz içindir.

15 temmuz hain darbe girişiminde Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde sokaklara çıkarak bu cennet vatanımızı hain ve şerefsiz alçaklara teslim etmeyen başta lider, kamu görevlilerimiz, polislerimiz, askerlerimiz, her görüşten sivil vatandaşlarımıza şehit ve gazilerimizedir dualarım.

Dünya insanlığının barışı, kardeşliği, huzuru ve refahı için dünya beşten büyüktür diyen, orta doğuda akan kanın durması ve İslâm alemi için gecesini gündüzüne katan, Kuzey Irak'ta Barzani'nin bağımsız devlet kurma oyununu bozan, ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti ilan etmesinden sonra dönem başkanı olduğu İslam işbirliği teşkilatı üye ülkelerini acilen toplantıya çağırarak Kudüs'ü Filistin'in başkenti ilan edilmesini sağlayan birleşmiş milletlerin toplanmasını sağlayarak ABD'nin Kudüs kararının veto edilmesini başaran, mazlumların ve mağdurların umudu, dünya liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan'ın 2019 yılında Allah'ın izniyle bu necip milletimizin desteği ve ferasetiyle başkan olmasıdır. Saygı ve Sevgilerimle...'' ifadelerine yer verdi.