AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir, AK Parti Genel Merkezinin ülke genelinde başlattığı kongre sürecinin Kahramanmaraş’ın ilçelerinde tamamlanması sonrası kongreler ile ilgili açıklama yaptı.

Özdemir, ‘’Genel merkezimizin kongre sürecine ile ilçelerimizde kongrelere başlamıştık. Afşin kongresi ile kongre sürecimizi tamamladık. Bundan sonra AK Parti Genel Merkezinin il kongresi ile ilgili bize vereceği tarihi bekliyoruz. Muhtemelen Cumhurbaşkanımızın veya Başbakanımızın katılacağı bir kongre olacak.

Tabi öncesinde son kongremiz olan Afşin kongresinde 2 Adaylı bir kongre oldu ve kongreden çıkan arkadaşımız ile genel merkezimizin talimatı ve usulünce kendisi ile çalışmayacağımızı söyledik. O arkadaşımızda istifa etti. Genel merkezimiz oraya bir atama yapacak. Ondan sonrada il kongremizi yapacağız. Genel merkezimizin bize vereceği tarihi kamuoyuna duyuracağız.

Teşkilatımız, Kahramanmaraş’ımız ve AK Parti için Ülkemiz için hayırlı olmasını diliyoruz. Türkiye’yi, kendisine umut edinmiş bütün Müslümanlar için hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz’’ dedi.