TV 8 ekranlarında yayınlan Survivor, tüm hızıyla devam ediyor. Dün akşam yayınlanan ve herkesin heyecanla beklediği ada konseyinde sonuç belli oldu olmasına ama açık açık görülen bir kurgu hatası dikkatlerden kaçmadı. Turabi Çamkıran, Mustafa Kemal Kurt, Hakan Hatipoğlu ve Yağmur Banda`nın eleme adayı olduğu ada konseyi büyük bir heyecan ve gerilime sahne olurken, o detay gözlerden kaçmadı.

KURGU HATASI;

Dün akşam yayınlanan ada konseyinde o detay gözlerden kaçmadı, ortalık yıkıldı. Ada konseyini genel planda gördüğümüz anlarda orada bulunmaması gereken bazı isimler gözümüze çarptı. Peki kimdi onlar?

Daha önce adaya veda eden Birsen Bekgöz ve Elif Şadoğlu, dün akşam yayınlanan bölümde, ada konseyinde bir anda karşımıza çıktı.

Survivor 2018`in son bölümünde sembol oyunu finalinden sonra Adem ve Turabi arasında yaşanan kavganın televizyonda ekrana gelmeyen görüntüleri yayınlandı.

Küfürlerin ve tehditlerin havada uçuştuğu kavga sırasında Adem`in kameramana da hareket yaptığı ve üzerine yürüdüğü ortaya çıktı. Acun Ilıcalı ise Adem`i sert şekilde uyardı ve `Yaptığın hareket bize yapıldı` dedi.

Turabi Adem kavgasında aslında neler yaşandı? Survivor`da yaşanan büyük kavganın ardından Adem ve Turabi ceza aldı mı?

Survivor 2018`de aralarında sık sık kavgaların yaşandığı Turabi ve Adem bu defa sembol oyunları finalinde kapıştı.

Sembol oyununu aldıktan sonra Nagihan`a dönerek `Senin için` diyen Turabi daha sonra ise `Her şartta kazanıyorum` diye bağırdı.

Geçen hafta sembol oyunu finalinde Nagihan`ın Turabi`yi desteklemesine Adem tepki göstermişti. Turabi de buna gönderme yapınca sinirler gerildi.

Turabi`ye ilk olarak Merve tepki gösterdi ve `Yaptığın yanlış` dedi.

Turabi`ye `Egoist ve kolpa dövüşçü` diye bağıran Adem de ayağa kalkarak Turabi`nin üzerine yürüdü.

Adem `Senin gibi adamları parçalarım` diye elini kaldırdı. Gerilimin arttığı anlarda ise araya Esat Yontunç girdi ve ikiliyi ayırmaya çalıştığı. Küfür ve tehditlerin havada uçuştuğu kavgada yaşananların tamamı ise televizyonculuk kuralları nedeniyle ekrana yansımadı.

ACUN ILICALI `KAMERAMANA HAREKET YAPTIN. BUNU KENDİME YAPILMIŞ SAYARIM`

Eleme konseyine İstanbul`dan bağlanan Acun Ilıcalı, kavgada yaşanan olayları açıkladı.

Adem`in çekim yapan kameramana da hareket yaptığını açıklayan Ilıcalı, "Seni zorla buraya getirmiş gibi `Survivor`ı şöyle yaparım` demen bize yönelik bir cümle.

İkincisi kameraman arkadaşıma yaptığın bir hareket var. Çekim yaparken kameramana hareket yapıyorsun. Bunu asla kabul edemem. Bu da bize yapılmış bir harekettir` dedi.