Dora yaptığı açıklamada “Halkımız 24 Haziranda kararını verecek, Cumhurbaşkanını ilk turda seçecek ve güçlü bir MHP temsili ile de meclis’te denge ve denetimi teminat altına alacak”dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Zuhal Karakoç Dora, MHP’nin Adana-İstasyon Meydanın da düzenlediği büyük Çukurova mitingine katıldı. Dora,” Çukurova, hemşerileri Devlet Bahçeli için bir kez daha sel gibi meydanlara aktı. Yüz binler MHP diye haykırdı” dedi.

MHP’nin Büyük Çukurova mitingini partililer ile birlikte izleyen MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Zuhal Karakoç Dora,”24 Haziranda seçimlere gitmekteyiz. Bu hafta sonu yani Pazar günü seçim sandığı halkımızın önüne konulacak. Biz siyasetçiler vatandaşlarımızla seçim kampanyası boyunca karşılaştık, sohbet ettik, partimizin seçim beyannamesini ve kendimizi onlara anlattık. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerin ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bizler Cumhurbaşkanlığında Recep Tayyip Erdoğan, Milletvekilliğinde ise Milliyetçi Hareket Partisi diyoruz” dedi.

HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Partisinin Büyük Çukurova mitingine katılan ve alanda ülküdaşları tarafından kendisine gösterilen ilgiden memnun kalan Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Zuhal Karakoç Dora, ardından Seçim bölgesine döndü. Gündüz Partisinin Büyük Çukurova mitingine katılan MHP Milletvekili Adayı Karakoç Dora, akşamda, Aksu tv’de canlı olarak yayınlanan Murat Eğridağ’ın sunduğu Seçime Doğru programının konuğu oldu. Bilgisiyle, donanımıyla, giyimiyle, kuşamıyla genç kızlarımıza model, kadınlarımıza örnek bir anne, gelenek ve göreneklerine bağlı bir Türk kadını portresi çizen Karakoç Dora, Aksu tv ‘de katıldığı canlı yayında düzgün Türkçesiyle dikkat çekti.

Karakoç Dora, seçim gündemine dair konular üzerinde durdu, Murat Eğridağ’ın kendisine yönelttiği soruları içtenlikle yanıtladı ve seçmenlere önemli Mesajlar verdi. Hemşerilerinin desteğiyle 24 Haziran’da Milletvekili seçildiğinde, MHP’nin meclis çoğunluğunun sağlandığında ve güçlü bir şekilde temsil edildiğinde, bölgenin kalkınması için hazırladığı projeleri deveye sokacaklarını ve takipçisi olacaklarını ifade eden Karakoç Dora, seçim çalışmaları süresince kendilerini yalnız bırakmayan, her türlü katkıyı sunan herkese, her kesime teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim