Başkan Erkoç, Onikişubat Mahalle muhtarları ile Yedi Kuyular Kayak Merkezinde buluşarak, hem istişare gerçekleştirdi hem de muhtarlara kayak merkezini gezdirdi. Muhtarların telesiyeje binmesinin ardındankayak merkezinin gözdesi haline gelen sucuk ekmek yapıldı. Burada bir süre sohbet edilirken, Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel ve Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen'de programda yer aldı.

Başkan Erkoç yaptığı konuşmada, ''Burası ülkemiz için çok önemli. ŞehrimizKış Turizmi Merkezine kavuştu. Ülkemiz de özellikle güneyde böyle bir tesise ihtiyaç vardı. Kahramanmaraş'a bu tesisi biz söz vermiştik ve yerine getirdik . Kahramanmaraş'ımız şu anda turizm pastasından hak ettiği payı tam olarak alamamakta. İnşallah yaptığımız bu tesisler ve termal tesislerin alt yapısına yapacağımız yatırımlar ile Kahramanmaraş'ımızı turizm pastasından en çok pay alan illerden birisi haline getireceğiz. Kahramanmaraş'ımızı en çok ziyaret edilen illerden birisi haline getirme gayretindeyiz hamdolsun'' dedi.

Bunların temelinde ülkedeki istikrar ve huzurun olduğunu söyleyen Erkoç, ''Hamdolsun artık Türkiye'de bu tür yatırımlar planlamakta ve iller birbiri ile yarışmakta. Bunun temelinde, son 10-15 yıldan beri oluşan istikrar ve huzur ortamı var. Bunlardan rahatsız olanlar,Türkiye'yi kaosa sürüklemek için ülkemize devamlı saldırılar düzenlenmekte. Özellikle terör örgütlerini kullanarak Türkiye'ye karşı vekalet savaşı yürütmekteler. Sınır boylarımıza terör örgütlerini yerleştirerek ülkemizin huzuruna kast etmekte olanlar var. Bugün ki sağlam irade ve saygıdeğer Cumhurbaşkanımız'ın liderliğinde aziz milletimizin iradesi buna karşı çok güçlü bir duruş sergilemekte. Kahraman ordumuz başkomutanımızın emri ile Suriye'de ülkemizin güvenliğini tehdit etme hadsizliğine kapılanlara haddini bildirmekte ve hamdolsun başarılı operasyon yürütmektedir. Bizde canı gönülden bu operasyonları destekliyoruz'' dedi.

Erkoç, ''Hafta sonu Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız'ı Kahramanmaraş'ta misafir edeceğiz inşallah. Ben inanıyorum ki Kahramanmaraş halkı o gün insan seli oluşturacak ve Reisini, Başkomutanını, kendi oyları ile seçtiği Cumhurbaşkanını tarihi bir coşku ile karşılayacağı inancındayız. Cumartesi günü işimizi gücümüzü, randevularımızı bir kenara bırakarak kesin ve net bir şekilde gelmeliyiz. Buradan dünyaya Başkomutanımız liderliğinde dünyaya bir mesaj vermeliyiz. Afrin bize 120-130 km mesafede. Buradan vereceğimiz bir mesaj millet devlet buluşmasının en güzel örneklerinden birisi olacak ve tüm dünya geri atacak inşallah. Kahraman ecdadımızın tüm torunlarını davet ediyoruz. Vatandaşlarımızın buraya erişimini en kolay şekilde sağlayacağız. Tarihi günü ve coşkuyu herkesin görmesini arz ediyoruz. O tarihi gün ve coşkuyu yaşamak ömür boyu unutulmayacaktır. Bu milli duyguyu herkesin hissetmesini hissediyoruz. Ben bütün vatandaşlarımızı, omuz omuza hep birlikte milletin adamı Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamaya davet ediyorum. O gün başka bir yere randevu vermeyin, reis ile randevumuz var. Herkesin de bu randevuya katılacağı inancındayım'' diyerek sözlerini tamamladı.