Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından vahşi şekilde işlenen faili meçhul cinayetaydınlatıldı. Olayı aydınlatmak için özel ekip kuran Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü faili meçhul cinayeti kısa sürede aydınlattı. Yaşlı kadının küpeleri ve yüzüğü için bir gaspçı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Yaşlı kadın vahşice öldürülmüştü

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde yalnız yaşayan yaşlı bir kadın, evinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunmuştu.

Alınan bilgiye göre olay, Kayabaşı Mahallesi’nde saat 15.30’da meydana gelmişti.

Elbistan’da bulunan torununun gelini yaşlı kadını ziyaret için geldiğinde hareketsiz yatan 79 yaşındaki nezihe temel'i kanlar içerisinde gördü ve durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirmişti.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, ceset üzerinde yaptığı ilk incelemede, Nezihe Temel'in boğazından kesilerek öldürüldüğünü tespit etmişti.

Saatlerce Güvenlik Kameraları İncelendi

Evde yalnız olan 79 yaşındaki emekli Nezihe TEMEL yüzünden darp edilerek ve boğazı kesilerek öldürülmüş şekilde evine ziyarete gelen gelinin torunu tarafından kanlar içinde bulundu.

Yalnız yaşayan evinde cansız bedeni bulunan Nezihe TEMEL'in Boğaz kısmında çok sayıda bıçak darbesi ve yüzünde morluklar tespit edildi.

Olayla ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği Ekipleri bünyesinde özel bir ekip kurarak geniş çaplı bir araştırma ve soruşturma başlattı.

Polisler şüpheliye ulaşmak için saatlerce olay yerinde ve çevresinde bulunan güvenlik kameralarını inceledi.

Olay yerinde bulunan mahalle sakinleri ile detaylı görüşen polis, aynı zamanda da geniş bir alanı kapsayacak şekilde kamera araştırması yaptı.

olay yerinin bir üst sokağında marketin önünden geçen genç bir şahsın eşkali üzerinde duran polis, şahsın kimliğini tespit etmek için harekete geçti. Kamerada görüntülenen şahsın değişik suçlardan sabıkalı 24 yaşındaki Uğur Alp Düzdoğan olduğu belirlendi.

Katil zanlısın Cinayetten bir gün önce Aydın ilinden geldiği ve dövmecilik yaptığı öğrenildi.

Aynı Gece Katilin Evine Operasyon Yapıldı

Polis aynı gün operasyon için düğmeye bastı.

Özel operasyon ekibi aynı gece tespit edilen şüphelinin Serintepe Mahallesindeki ikametine baskın yapıldı. operasyonda Evde kanlı elbiseler ele geçirildi. Adres önüne pusu atan polis ekipleri, şüpheliyi de sabaha karşı ikametine gelirken yakaladı. Yakalanan şüphelinin yüzünde olay sebebiyle meydana gelen ölen kadına ait tırnak izleri tespit edildi.

Kahvaltı ikram eden kadını boğazından bıçaklayarak öldürmüş

Cinayet Büro Amirliğine getirilerek sorgulanan şüpheli suçunu itiraf etti. Öğlen saatlerinde yalnız yaşadığını bildiği yaşlı kadının evine gittiğini, cezaevinde bulunan torununun selamını getirdiğini söyleyerek evine girdiğini,

kadının kendisine kahvaltı hazırladığını ve balkonda ikram ettiğini, kadının kahvaltı malzemelerini mutfağa koyarken yaşlı kadına yumruk attığını ve yere düşürdüğünü, sonrasında ise bıçak ile boğazını kestiğini, kulaklarındaki küpeleri ve parmağındaki yüzüğü çalarak olay yerinden kaçtığını itiraf etti. Polis yaptığı araştırmada şüphelinin sakladığı yerden çalınan ziynet eşyalarını da ele geçirdi. Şüpheli sağlık işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Editör: TE Bilişim