Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Haziran 2018’de seçime gidiyoruz açıklamasının ardından Milletvekili aday adayı olmayı düşünen isimler aday adaylığı başvurusunda bulunmaya başladılar.

Bu kapsamda Eğitimci-Yazar Nadir Yıldırım, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı.

Yıldırım yaptığı açıklamada, "24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimi"için adaylığını açıklayan memleket sevdalı bütün adaylara başarılar diliyor, EDE'ler diyarı memleketimin güzel insanlarına, ülkeme güzel bir gelecek temenni ediyorum." dedi.

"NADİR YILDIRIM" KİMDİR?

1965 yılında Kahramanmaraş’ta doğdu.

İlk ve orta öğrenimini Kahramanmaraş’ta tamamladıktan sonra, yüksek öğrenimini Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde tamamladı.

Yüksek lisansını Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Felsefe ve Din Bilimleri Anabilim Dalında, 2. Yüksek lisansını ise Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi / Beşeri Bilimler Fakültesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yaptı.

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesindeki öğretmenlik ve yöneticilik görevlerinin yanı sıra, AB Projeleri Stratejik Planlama, Toplam Kalite Yönetimi, Yetişkin Eğitimi, İletişim, Performans Yönetim Sistemi gibi çalışma ve projelere de imzasını attı.

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda öğretmenlik ve yöneticilik görevi ve görevi sırasında AB Projeleri, Stratejik Planlama, Toplam Kalite Yönetimi, Yetişkin Eğitimi, İletişim, Performans Yönetim Sistemi alanlarında çalışmalarda bulundu.  

Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Eğitim Uzmanı olarak çalışmakta iken Adalet ve Kalkınma Partisi’nden 25. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı oldu.

Köşe yazılarıyla siyasi bakışını ve fikir dünyasını, hedeflerini, geleceğin güçlü Türkiye’si için değişik platformlarda dile getirdi. 

Arapça ve İngilizceyi mesleki çalışmalarında kullanabilecek seviyede iyi bilen YIıldırım, evli ve üç çocuk babasıdır.