AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Hasan Sungur ve yönetim kurulu üyeleri 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla gazetecilerle bir araya geldi.

İlçedeki basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen Sungur, gazetecilerin gününü kutladı.

Sungur, "Öncelikle Elbistan AK Parti İlçe Teşkilatı'nın düzenlemiş olduğu kahvaltı programına değerli basın mensuplarımızın bizleri kırmayarak katılmalarından dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ederiz. Biliyoruz ki temel hak ve özgürlüklerimizi esas alan demokrasimizin güvencesi olan siz değerli basın mensupları arkadaşlarımız zor şartlarda çalışıyor. Vatandaşlarımıza güncel haberleri sıcağı sıcağına sunmak için elinizden gelen tüm gayreti sarf ettiğinizin bilincindeyiz. Bu duygu ve düşüncelerle 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramınızı en içten dileklerimizle kutlarız” diye konuştu.

Ali Öztürk ise, “ Medya mensupları olarak, sayın başkan nezdinde tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz. Bu özel günümüzde bizleri ağırladılar, onurlandırdılar. Bundan sonraki çalışmalarında kendilerine başarılar diliyoruz. Malumunuz bizler de halkı bilgilendirmek, bilinçlendirmek, haberdar etmek için mücadele ediyoruz. Bu noktada kendilerinin de bizlere sağladıkları kolaylıklardan, yardımlardan dolayı teşekkür ediyoruz. Sağ olsunlar” dedi.

Kahvaltının ardından basın mensuplarına hediyeler takdim edildi.