Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Çağlayancerit’te düzenlediği iftar programına binlerce kişi katıldı.

Çağlayancerit Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen iftar programına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Çağlayancerit Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki ile birlikte masaları tek tek dolaşarak vatandaşlarla ilgilendi.

İftar programında halka bir selamlama konuşması yapan Çağlayancerit Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki, belediyeciliğin merkezinde insan olduğunu ve sadece yerleşim birimlerinin fiziki şartlarını düzeltmek yetmediğini, maneviyata da inilmesi gerektiğini söyledi.

Daha sonra kürsüye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, kendilerini vatandaşın hizmetkarı  olarak gördüklerini söyledi.

Başkan Erkoç yaptığı konuşmada: “Bizler, sizlerin hizmetkârıyız. İlçe Belediye Başkanımızla beraber, Büyükşehir olarak omuz omuza vererek Çağlayancerit’imizi en güzel hale getirme gayreti içerisindeyiz.

Özellikle altyapı başta olmak üzere; kanalizasyon, içme suyu, yollar, parklar… Yoğun bir çalışma içindeyiz. Şu an Engizek Mahallesi'nin anayolunu yapmaktayız, yaklaşık 10 kilometre! İnşallah daha sonra da tüm kırsaldaki yolların hepsini bu yıl içerisinde bitirme gayreti içerisindeyiz. Hemen şuradaki ana yolu da asfaltlayacağız İnşallah. Yaklaşık şehrimizin içinde altyapı değişimi ile bozulan park olan yeri de bu sene, Engizek yoluyla beraber inşallah bitireceğiz. Göreceksiniz bu sene; geçmişte söz verdiğimiz birçok işleri bitireceğiz. 2016 içerisinde büyük oranda bitmiş olacak. Tabii hizmetler bitmez.

Gelecekte, yeni ihtiyaçlar ortaya çıkar. Onları yapma gayreti içerisinde olacağız. Omuz omuza çalışacağız” diye konuşarak birlik ve beraberlik içerisinde olunması gerektiği mesajını verdi.