Kahramanmaraş’ın Çağlayancerit  Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki, Çağlayancerit Ortaokulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı.

Çağlayancerit Ortaokulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine katılan Belediye Başkanı  Üzeyir Kızılseki, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. Öğrencilere karnelerini dağıtan Kızılseki, öğrencilere daha iyi bir gelecek hazırlamak için çalıştıklarını kaydetti. 2016-2017 eğitim ve öğretim yılı yarıyıl karne heyecanı yaşayan Öğrenciler, Başkan Kızılseki’nin elinden karne almanın mutluluğunu yaşadı.

Çağlayancerit Ortaokulu’nda öğrencilerle bir araya gelerek sohbet eden Başkan  Kızılseki “2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı’nın  ilk dönemini  tamamladık İlçemizdeki tüm öğrenci kardeşlerimizin yanında olmaya, elimizden geldiğince eksiklerini gidermeye ve onların taleplerini yerine getirmeye gayret ediyoruz. İlçemizdeki tüm okullara, tüm öğrencilerimize farklı şekillerde temas ediyoruz. Bir yandan okullarımızın fiziki ve teknolojik imkanlarını iyileştirmeye çalışırken bir yandan da öğrencilerimizin kitap, kırtasiye ve diğer ihtiyaçlarını tamamlıyoruz. Sınavlara hazırlanan öğrenci kardeşlerimize test kitapları ve yardımcı kitaplar dağıtıyoruz. İnşallah tüm bu desteklerimiz artarak devam edecek. Sizlerin hem eğitim hayatında hem de sonrasında başarılı, dürüst ve değerlerine bağlı bireyler olarak yetişmeniz için üzerimize düşen görevlerin fazlasını yapacağız.” Dedi.

Kızılseki, “ Yoğun geçen eğitim öğretim yılının ilk yarısını tamamladık, şimdi tatil zamanı. Güzel bir sömestr tatilinin ardından yeniden ders başı yapacaksınız ama  tatil boyunca  bol bol kitap okumanızı, sosyal ve kültürel aktivitelere katılmanızı tavsiye ediyorum. Ancak bu tatilin derslerden uzaklaşmak olmadığını bilmenizi isterim. Ben şimdiden sizleri kutluyor, hepinize iyi tatiller diliyorum. Sizlerle birlikte bu heyecanı yaşayan, sizlerin iyi yetişmesi ve başarılı olması için gecesini gündüzüne katan kıymetli öğretmenlerimize, idarecilerimize ve ailelerimize de ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Törene İlçe Kaymakamı Oğuz Cem Murat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Öztürk ile Daire amirleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve veliler katıldı. 
HABER/İsmail  BOZDOĞAN