AK Parti Kahramanmaraş Heyetinden İçişleri Bakanı Çiftçi’ye Ziyaret
AK Parti Kahramanmaraş Heyetinden İçişleri Bakanı Çiftçi’ye Ziyaret
İçeriği Görüntüle

Yaklaşık 35 yıllık gazetecilik deneyimini edebiyat çalışmalarıyla birleştiren Selahattin Karakoç, iki eseriyle Kahramanmaraşlı edebiyatseverlerin karşısına çıkacak.
Karakoç’un “Anadolu’nun Bağrından KARAKOÇ” adlı eserinde Anadolu insanının yaşamı, sevda, hasret, toplumsal değerler ve insan hikâyeleri şiir ve öyküler aracılığıyla ele alınıyor. “YETİM KÖKLER” adlı romanında ise Balkan coğrafyasındaki insan hikâyeleri, göçler, geçmişin izleri ve kimlik mücadelesi konu ediliyor.
Şiir, öykü ve roman türlerinde eserler veren Karakoç’un 16-17 Ekim’de Kahramanmaraş’ta gerçekleştireceği buluşmada, kitaplarını hemşerileriyle bir araya getirmesi hedefleniyor.
Anadolu’nun duygu dünyasından Balkanların insan hikâyelerine uzanan eserler, Karakoç’un edebiyat yolculuğunu okurlarla buluşturacak.